fbq
Uutiset
12.07.2019 10:34
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Anni hautala ja Chisu
Railakkaat bilevideot julki! Erostaan ilmoittanut Anni Hautala, Chisu ja Jaajo Linnonmaa bailasivat villisti viime yönä Jyväskylässä: Anni lauloi kaljapullo kourassa - katso!
Uutiset
12.07.2019 10:34
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Radio Suomipopin ja Nelonen Median järjestämät Suomipop-festivaalit alkoivat eilen torstaina samanaikaisesti Jyväskylässä ja Oulussa. Kolmipäiväisten festivaalien aikana molemmissa kaupungeissa esiintyy suuri joukko eturivin suomalaisartisteja ja festivaalin juontajina toimivat Radio Suomipopin aalloilta tutut kanavaäänet.

Jyväskylässä festarin juontajina toimivat Aamulypsystä tutut Anni Hautala ja Jaajo Linnonmaa, ja kaksikko päätyi heti ensimmäisen festivaalipäivän päätteeksi juhlimaan railakkaasti jyväskyläläiseen Pub Resina -karaokeravintolaan.

Lue lisä: Suomen suosituin radioääni Jaajo Linnonmaa takoo hirmutiliä – Anni Hautalan tulot kalpenevat juontajaparin rinnalla!

Pub Resina julkaisi torstain ja perjantain välisenä yönä kaksi live-videota karaoken tuoksinnasta, kun suosikkijuontajat nousivat lavalle esittämään karaokebravuurejaan. Ensin lavalle nousi Jaajo, joka esitti Popedan Punaista ja makeaa -kappaleen.

- Loistavaa torstai-iltaa, rakkaat ystävät. Tämä vuosikaan ei tee poikkeusta. Aina kerran vuodessa tullaan käymään tässä baarissa. Meillä on mahtva ilta tulossa, sillä tänä iltana toin tullessani Anni Hautalan ja laulaja Chisun, jotka odottavat tuolla nurkassa ja esintyvät mun jälkeen. Mutta niitä jännittää niin paljon, että mä ajattelin, että mä aloitan tämän illan, Jaajo kähisi mikrofoniin ennen esitystään.

- Rakkaat ystävät, kertosäkeistössä tulkaa mukaan. Mä yritän pitää parasta.

Lue myös: Jaajo Linnonmaa juhlatuulella! Kaunis blondi ja punaviinipullo kädessä Radiogaalan jatkoilla – paljastavat paparazzikuvat Seiskassa!

KATSO VIDEO JAAJON ESITYKSESTÄ!

"Tää on meidän lapsuuden kappale"

Tämän jälkeen esiintymisvuorossa oli Anni Hautala, joka kutsui lavalle kanssaan myös Chisun, joka on Annin ystävä jo lapsuudesta asti. Anni vaikutti olevan hyvällä juhlatuulella, vaikka hänellä on takanaan tuore ero koomikko Niko Kivelästä.

Lue lisää: Anni Hautala pamautti sokkiuutisen KSML:lle: Yllätysero koomikko Niko Kivelästä - kihlat purettu!

- Chisuuu! Chisu! Kissa, tuu! Anni huusi ystävälleen.

- Tää on meidän lapsuuden kappale.

- Joo, meidän lapsille, Chisu vastasi kiherrellen.

Kaksikko esitti Tina Turnerin hittikappaleen The Best. Anni lauloi haastavaa kappaletta kaljapullo tiukasti toisessa kädessään.

 Lue myös: Oho! Anni Hautala ja Chisu yhteisessä koulukuvassa – tunnistaisitko julkkiskaunottaria lapsina?

Katso video Annin ja Chisun esityksestä!

Anni paljasti hänen ja Niko Kivelän eron ja kihlauksen purkautumisen torstaina Keskisuomalaisen haastattelussa. 

– Kyllä, tämä kesä menee sinkkuna, Anni vahvisti lehdelle.

Hautala ja Kivelä menivät kihloihin toissa keväänä. Molemmilla on yksi lapsi edellisistä suhteistaan. Heillä ei ole yhteisiä lapsia.

– Erosta on jo jonkin aikaa, eli ei ole mikään juuri nyt tapahtunut juttu, eikä myöskään sisällä mitään draamaa, Hautala sanoi lehdelle.