Oho! Anni Hautala ja Chisu yhteisessä koulukuvassa – tunnistaisitko julkkiskaunottaria lapsina?

Uutiset | 13.11.2017 09:31

Koulukuvauksessa perinteisen luokkakuvan ja yksilöpotretin lisäksi moni lapsi haluaa itsestään ja parhaasta ystävästään yhteisen kaverikuvan.

Lue myös: No nyt! Radio Suomipopin suosikkijuontajien hupaisan hellyttävät koulukuvat julkaistiin – tunnistaisitko? "Tämmönen swägäleissön!"

Idolsin ja Radio Suomipopin Aamulypsyn juontajana työskentelevä Anni Hautala on lapsesta asti ollut poptähti Chisun hyvä ystävä.

Lue myös: Oho, Anni Hautala julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa - esitteli rakkaansa Juha Tapiona!

Anni julkaisi Instagram-tilillään yläasteella otetun kaverikuvan Chisun kanssa.

Löysin vanhan koulukuvan ja ai että kuule tääl on kannatettu oikeeta joukkuetta ihan kakarasta saakka näköjään! Et Markkaselle terveisiä!! Voi meitä pienoisia. Ihan isoja oltiin omasta mielestä, Anni kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Lue myös: Aamulypsyn tulot: Jaajo Linnonmaalla ja Juha Perälällä mahtitienestit - miksi Anni Hautala häviää miehille tuloissa näin roimasti?!

1990-luvulla otetussa koulukuvassa Annilla on päällään NBA-joukkue Chicago Bullsin paita. Silloin Bulls oli kovassa huudossa Michael Jordanin supertähteyden myötä. Tänä kautena Suomessa Bulls on Suomessa noussut jälleen puheenaiheeksi, koska suomalainen koripallotähti Lauri Markkanen on debytoinut joukkueessa.

Lue myös: Mikä kaunotar! Tässä on koripallotähti Lauri Markkasen tyttöystävä Verna, seurustelleet jo pari vuotta - kuvat!

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Ari Lahti ja Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!