Radioboikottiin joutunut Mikael Gabriel harkitsee pistävänsä uransa tauolle - ”Olen joutunut pelinappulaksi”

Uutiset | 17.11.2017 13:24

Seiska uutisoi aikaisemmin perjantaina (17.11.) räppäri Mikael Gabrielin ja Nelonen Median radioasemien välisestä riidasta, kun räppäri kertoi kappaleidensa joutuneen boikottiin radiossa.

Lue lisää: Raivokas someriita räjähti: Tv-leiriä vaihtanut Mikael Gabriel syyttää Nelosen radioasemia biisiensä hyllyttämisestä X Factorin takia - "Tästä puhuminen on vaarallista!"

Nyt räppäri julkaisi Facebookissa pitkän kirjoituksen, jossa hän avaa asian taustoja. Kirjoituksessaan Mikael vahvistaa huhut, joiden mukaan radioboikotin taustalla olisi kahden televisioyhtiön kilpailu. Aikaisemmin Mikael nähtiin Nelosen ohjelmissa, kuten Vain elämää ja myös miehestä kertova dokumentti esitettiin Nelosella. Nyt Mikael kuitenkin siirtyi MTV3:n leiriin X Factorin tuomariksi.

Mikael kirjoittaa kertoneensa itse suoraan levy-yhtiön tiedotteen sijasta Nelonen Median musiikkipäällikkö Mikko Koivusipilälle lähtevänsä tuomaroimaan Maikkarin X Factoria, vaikka häntä oli kysytty myös Nelosen Idolsiin ja Voice of Finlandiin.

Muutamaa päivää myöhemmin sain levy-yhtiöni kautta tiedon, että Nelonen on ilmoittanut poistavansa kaikki kappaleeni soitosta 12.6. jälkeen kun esiinnyn Radio SuomiPopin isossa Helsinki-päivän konsertissa ja tämä heidän langettama boikotti tulee kestämään "n. vuoden". Tämän boikotin alkamisen tuolloin voi todeta Radiomonitorista, joka mittaa radiosoittoa ja sieltä näkee milloin musiikkini on soinut säännöllisessä rotaatiossa Nelosen kanavilla, räppäri kirjoittaa Facebookissa.

Mikaelin mielestä hän on joutunut pelinappulaksi Nelosen ja MTV:n väliseen kilpailuun.

Olen kokenut suurta ahdistusta tästä asiasta jo puolen vuoden ajan, koska tunnen että minua kohtaan on toimittu väärin. Olen joutunut pelinappulaksi Nelosen ja MTV:n väliseen kanavasotaan, johon minun ei kuuluisi liittyä millään tavalla. Minulta pyydetään uutta musiikkia ja samalla ilmoitetaan että radiosoittoa sille on puolella isoista radiokanavista turha odottaa. Koen että taiteellista vapauttani ja artistiuttani yritetään rajoittaa ja tämä on saanut minut harkitsemaan pidempää taukoa urallani. Olen voinut aika ajoin todella huonosti ja kiitänkin fanejani, tiimiäni ja kollegoitani kaikesta saamastani tuesta.

 

Teksti:Kalle Väistö
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!