Jenny Helenius myöntää suhteen.

Raakasuklaakeisariin rakastunut Bachelorette-Jenny myönsi suhteen: En ole enää sinkku – ”Mätsäsimme jo reilu vuosi sitten!”

12.01.2019 16:29

Syksyllä Livillä ja Nelosella nähty Bachelorette Suomi ei tuonut Jenny Heleniukselle, 35, onnea rakkaudessa.

Jennystä on kuitenkin tehty viime viikkojen aikana useita näköhavaintoja yhden ja saman komistuksen kanssa. Joka kerta kyyhkyläiset ovat intoutuneet kiihkeisiin suuteluhetkiin.

Lue myös: Uusi kulta paljastui: Bachelorette-Jennyllä on komea raakasuklaarakastaja!

Viimeksi kaksikko bongattiin uudenvuoden tienoilla Leviltä.

– Ja kai sen voi jo myöntää: ei, en ole enää sinkku! Jenny myöntää Seiskalle.

Näyttävän naisellinen Jenny ehti jo miettiä, mahtaako hänellä olla liian tiukat kriteerit, kun sopivaa miestä ei ole meinannut löytyä millään. – Onneksi Tinderistä tärppäsi, hän iloitsee nyt.
Näyttävän naisellinen Jenny ehti jo miettiä, mahtaako hänellä olla liian tiukat kriteerit, kun sopivaa miestä ei ole meinannut löytyä millään. – Onneksi Tinderistä tärppäsi, hän iloitsee nyt.

 

Lue myös: Paljonpuhuvat kuvat julki! Tyrmäävän kaunis Bachelorette-Jenny, 35, tykitti karaokea Helsingissä ja hempeili Espoossa – ”Suutelivat kaikkien nähden”

Makea mies

Seiskan tietojen mukaan Jennyn mielitietty on menestynyt raakasuklaayrittäjä. Turkulaislähtöinen Jenny ja suklainen helsinkiläisherra tutustuivat – yllätys yllätys – Tinderissä!

– Itse asiassa mätsäsimme siellä jo reilu vuosi sitten, muttemme koskaan ehtineet treffeille. Olemme kuitenkin vuoden mittaan törmäilleet toisiimme satunnaisesti eri tapahtumissa, Jenny kertoo.

– Kun sitten asensin sovelluksen uudestaan puhelimeeni, meille tuli taas heti mätsi.

Lue myös: Useita havaintoja pääkaupunkiseudulta! Upea Bachelorette-Jenny, 35, antautui siellä täällä suuteluun hävyttömän komean könsikkään kanssa – ”On tainnut Tinder laulaa…”

"Mätsäys" Tinderissä tarkoittaa, että kumpikin on klikannut tykkäävänsä toisistaan.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!