Jenny Heleniuksella on raakasuklaarakastaja.

Uusi kulta paljastui: Bachelorette-Jennyllä on komea raakasuklaarakastaja!

10.01.2019 08:19

Syksyllä Livillä ja Nelosella nähty Bachelorette Suomi ei tuonut Jenny Heleniukselle, 35, onnea rakkaudessa. Jälleen yksin jäänyt Jenny joutui kaiken kukkuraksi kärvistelemään itsekseen niin pitkään kuin realitysarja pyöri televisiossa.

– En ole voinut käydä julkisesti treffeillä, jotta ohjelman ratkaisu olisi säilynyt salassa, Jenny harmitteli hiljattain Seiskalle mutta lupasi heti perään:

– Aion asentaa Tinderin saman tien, kun ohjelma on päättynyt!

Lue myös: Nyt kaikki sinkkumiehet hereillä! Suomen tavoitelluin kaunotar etsii kuumeisesti seuraa – muodokas Jenny, 35, harvinaisen avoimena: ”Asennan Tinderin välittömästi”

Se kannatti, sillä Tinderistä tärppäsi heti.

Jennystä on tehty viime viikkojen aikana useita näköhavaintoja yhden ja saman komistuksen kanssa. Joka kerta kyyhkyläiset ovat intoutuneet kiihkeisiin suuteluhetkiin.

Lue myös: Paljonpuhuvat kuvat julki! Tyrmäävän kaunis Bachelorette-Jenny, 35, tykitti karaokea Helsingissä ja hempeili Espoossa – ”Suutelivat kaikkien nähden”

Nyt viikkokausia kestänyt arvuuttelu voidaan lopettaa. Seiskan tietojen mukaan Jennyn mielitietty on menestynyt raakasuklaayrittäjä.

Lue lisää Jennyn uudesta suhteesta ja katso kuvat pariskunnasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!