fbq
Uutiset
14.02.2020 07:14
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Lehtikuva ja Seiskan arkisto
Antti Kaikkonen ja Jannika Ranta saavat perheenlisäystä.
Puolustusministeri Antti Kaikkoselle kesävauva kiinaa puhuvan uraohjuksen kanssa – sijaislapset jäivät ex-rakkaalle!
Uutiset
14.02.2020 07:14
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Lehtikuva ja Seiskan arkisto

Puolustusministeri Antti Kaikkonen, 45, (kesk.) paljasti helmikuun alussa meenneensä kihloihin naisystävänsä Jannika Rannan, 31, kanssa. Lähipiirin mukaan ilouutiset eivät jää kuitenkaan siihen, sillä pariskunta odottaa perheenlisäystä.

Lue lisää: Perheenlisäystä tulossa?! Ministeri Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas vauvahuhujen kohteena!

Kiinaa puhuva uratykki

Antin ja EK:n kauppapolitiikan asiantuntijana työskentelevän Jannikan suhde tuli julki viime marraskuussa. Pariskunta edusti ensimmäisen kerran yhdessä uudenvuodenpäivänä puolustusministerin vastaanotolla. Antti on ollut vaitonainen suhteestaan mutta vahvisti seurustelun Facebook-sivuillaan marraskuussa.

Kun tätä on kyselty, niin kerrottakoon nyt sitten: Jannika Ranta ja minä olemme liikuskelleet yhdessä viime aikoina vähän siellä sun täällä. Viihdymme yhdessä kovin hyvin. Eli kyllä, seurustelemme. Tästä ei ole tarkoitus sen enempää huudella tai avautua, mutta näin nyt on. Ja näin on hyvä, Antti kirjoitti tuolloin.

Antti ja Jannika edustivat ensimmäisen kerran yhdessä uudenvuodenpäivänä puolustusministerin vastaanotolla.
Antti ja Jannika edustivat ensimmäisen kerran yhdessä uudenvuodenpäivänä puolustusministerin vastaanotolla.

 

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat! Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas poistuivat kaunottaren asunnolta – näin puolustusministeri suhtautui paparazziin!

Antin uusi Jannika-kulta on Kiinaa puhuva uraohjus, joka on työskennellyt sekä elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk.) että elinkeinoministeri Olli Rehnin (kesk.) erityisavustaja.

Sijaislapset jäivät exälle

Antin kymmenen vuotta kestänyt avioliitto entisen kansanedustajan Satu Taiveahon kanssa päättyi eroon syyskuussa 2018. Pariskunnalla ei ole biologisia lapsia, mutta heillä on kaksi pientä sijaislasta. Suhteen päätyttyä Satu muutti lasten kanssa Riihimäelle.

Antti ja Satu erosivat syyskuussa 2018.
Antti ja Satu erosivat syyskuussa 2018.

 

Lue myös: Ex-kansanedustaja Satu Taiveaho erostaan Antti Kaikkosesta: ”Lapset jäivät minulle!”

– Vanhempani asuvat samalla paikkakunnalla, joten he ovat pystyneet auttamaan minua lastenhoidossa. Lapset jäivät erossa minulle. Antti on edelleen heidän elämässään niin paljon kuin kansanedustajan työltään kykenee, Satu kertoi Seiskalle viime keväänä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »