Katso kuvat!
Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas yhteiskuvissa.

Ensimmäiset yhteiskuvat! Antti Kaikkonen ja Jannika-rakas poistuivat kaunottaren asunnolta – näin puolustusministeri suhtautui paparazziin!

19.11.2019 04:41

Puolustusministeri Antti Kaikkonen, 45, jätti näyttävästi sinkkupäivänsä taakse, sillä hän tiedotti toissa viikolla Facebookissa seurustelevansa Jannika Rannan, 31, kanssa.

Antin suhdepaljastus herätti luonnollisesti mielenkiinnon myös Seiskan toimituksessa. Hän ei kuitenkaan suostunut valottamaan suhdettaan mystiseen ruskeaverikköön enempää.

Lue myös: Ministeri Antti Kaikkosen Jannika-rakas on todellinen vauhtimimmi ja uraohjus!

Haukankatse narautti

Viime viikon torstaina Antin peltilehmä oli aamuvarhaisella parkissa Jannikan kodin edustalla Kirkkonummella. Suhde 14 vuotta nuorempaan kaunottareen on jo vakaalla pohjalla, sillä ministeri pötköttelee säännöllisesti öitään kaunottaren asunnolla.

Aamulla Antti asteli kantamuksineen ulos Jannikan seuratessa vanavedessä.
Aamulla Antti asteli kantamuksineen ulos Jannikan seuratessa vanavedessä.

 

Lue myös: Rivitalokaksio Kirkkonummella! Antti Kaikkonen viettää öitään Jannika-rakkaansa luona – kuva!

Rakastavaiset lähtivät asunnolta yhdeksän aikoihin aamulla. Huonojen sääolosuhteiden vuoksi paparazzi joutui siirtymään parempiin asemiin, jotta kuvaaminen onnistuisi. Tuolloin tarkkasilmäisen puolustusministerin haukankatse narautti kuvaajan.

Antin haukankatse narautti salakuvaajan alta aikayksikön.
Antin haukankatse narautti salakuvaajan alta aikayksikön.

 

Lue myös: Jannika odotti kylmässä autossa! Ministeri Antti Kaikkonen kuskasi nuorta rakastaan – kuva!

Kiitteli onnitteluista

Antti ja Seiskan reportteri ovat vanhoja tuttuja, joten ministeri suhtautui tilanteeseen huumorilla ja ryhtyi vilkuttamaan kameralle. Sitten hän purjehti toimittajan luokse ja ryhtyi iloisesti kyselemään kuulumisia.

Kaikkonen ei halunnut kommentoida tuoretta parisuhdettaan mutta otti hymyillen vastaan toimittajan onnittelut tuoreesta suhteesta.

– Kiitos. Kyllähän tämä piristää pimeän syksyn keskellä! Tämä ei ollut sitten mikään virallinen lausunto, Antti nauroi ja paineli hymyssä suin putsaamaan autonsa ikkunoita.

Rakastavaisten matka jatkui kohti Helsinkiä, jossa molempien työpaikat sijaitsevat. Jannika työskentelee aivan puolustusministeriön naapurissa kauppapolitiikan asiantuntijana Elinkeinoelämän keskusliitossa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!