Satu Taiveaho erosi Antti Kaikkosesta.

Ex-kansanedustaja Satu Taiveaho erostaan Antti Kaikkosesta: ”Lapset jäivät minulle!”

Uutiset | 27.05.2019 08:22

Entinen kansanedustaja Satu Taiveaho, 42, säteili rakkauden tuomaa onnea Mannerheimin lastensuojeluliiton muotinäytöksessä. Hän on elänyt muutaman kuukauden parisuhteessa toimitusjohtajana työskentelevän Marko Torppalan kanssa.

Lue lisää: Tästä syystä Satu Taiveaho paljasti uuden parisuhteensa Facebookissa: ”Halusin välttää…”

Sadun kymmenen vuoden avioliitto kansanedustaja Antti Kaikkosen (kesk.) kanssa päättyi eroon viime syksynä. Sadulla on hyvät välit ex-mieheensä.

– Olemme jopa parempia ystäviä kuin viimeiset ajat pariskuntana. Olen yrittänyt vinkkailla Antille muutamia kiinnostavia ihmisiä, mutta hän ei ole vielä lämmennyt treffeille.

Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen kymmenen vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon viime syksynä. – Olemme paremmissa välissä kuin suhteen loppuaikoina, Satu kertoo.
Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen kymmenen vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon viime syksynä. – Olemme paremmissa välissä kuin suhteen loppuaikoina, Satu kertoo.

Lue lisää: Uuden rakkauden löytänyt Satu Taiveaho väleistään Antti Kaikkoseen: Olen yrittänyt parittaa Anttia!

Meille tulee koira

Suhteen päätyttyä Satu muutti sijaislasten kanssa Riihimäelle.

– Vanhempani asuvat samalla paikkakunnalla, joten he ovat pystyneet auttamaan minua lastenhoidossa. Lapset jäivät erossa minulle. Antti on edelleen heidän elämässään niin paljon kuin kansanedustajan työltään kykenee.

Sadun perhe kasvaa kesän aikana kultaisennoutajan pennulla.

– Lapset ovat siitä innoissaan.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!