fbq
Uutiset
20.03.2020 16:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Frederik.
”Porukkaa kuolee joka päivä” Iskelmäori Frederik, 75, on tehnyt huolestuttavia havaintoja koronan kiusaamassa Espanjassa: ”Hämäräveikkoja kaduilla, nyrkkiraudat valmiina”
Uutiset
20.03.2020 16:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Siinä missä Suomi vasta valmistautuu koronaviruksen pahimpaan iskuun, Espanjassa veemäinen viruspandemia on jo räjähtämässä käsiin. Ikinuori iskelmäori Frederik on tehnyt huolestuttavia havaintoja Kanariansaarilla, jossa on virunut helmikuun puolivälistä saakka.

– Ihmettelen kyllä, kun täällä Espanjassa porukkaa kuolee koronaan joka päivä. Monet paikalliset pelkäävät virusta aika rajustikin, kun kulkevat hengityssuojat suun edessä, 75-vuotias Reetu raportoi Seiskalle suoraan Playa del Inglesistä.

– Tosin eipä täällä juuri ketään missään näy, sillä kadut ovat aika autioina. Ihmiset piileksivät perkele kuin rotat koloissa!

Lue myös: Kapinahenkeä Kanarialla! Korona-karanteenissa kärvistelevä Frederik, 75, tykittää täyslaidallisen Seiskalle: ”Kyllä minä lakia rikon, perkele!”

Hän kertoo pyörähtäneensä muutaman kerran ulkona, mutta pysytelleensä muutoin visusti hotellissa. Eikä syy siihen ole pelkästään viranomaisten suositus.

– Ei täällä hirveästi huvita kävellä kaduilla. Varsinkin pimeän tullen siellä luuraa kaikenlaisia hämäräveikkoja, joilla on koko ajan vasen käsi taskussa ja nyrkkiraudat valmiina. Ja on täällä tultu kaupittelemaan keskellä kirkasta päivää hasistakin.

Lue myös: Nyt suuttuvat kaikki! Kanarialla viihtyvä Frederik vertaa häpeilemättä senoritoja suomalaisnaisiin: "Eivät yhtään katsele likaisia kalsareita lojumassa!"

Tuttu näky Reetun keikoilla: kesken laulun lärviin lentäneet stringit on asetettu mikkiständiin roikkumaan. Kuva Kanariansaarilla sijaitsevasta Iskelmä Baarista.
Tuttu näky Reetun keikoilla: kesken laulun lärviin lentäneet stringit on asetettu mikkiständiin roikkumaan. Kuva Kanariansaarilla sijaitsevasta Iskelmä Baarista.

Hengityssuojat stringeistä?

Jo vuosikymmeniä kevyellä musiikillaan viihdyttänyt Reetu ei kuitenkaan itse pelkää. Ei, vaikka vallitseva tilanne on täysin ennenkuulumaton.

Lue myös: Frederik villitsee Kanarialla! Saara, 18, ja Henna, 19, olivat jo heittää pikkarit lavalle - nuoret kaunottaret tietävät Reetun maineen

– Meikäläinen on ravannut täällä 1970-luvun alusta asti, mutten ikinä muista mitään vastaavaa. Kyllä tämä on ainutlaatuista täällä Kanariallakin.

– Mutta en minä koronaa pelkää. Olen hyvässä fyysisessä kunnossa enkä usko saavani sitä. Sitä paitsi olen tehnyt itselleni hyvät hengityssuojat naisten pikkuhousuista! Ne naisten pikkarit ovat helvetin hyvät, joissa on vain kolmiot edessä, hän hohottaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »