fbq
Uutiset
07.07.2020 19:48
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
erika helin
Playboy-kaunotar Erika Helin etsii seuraa deittisovelluksessa: näin sensuelleilla kuvilla uhkea seksipommi yrittää hurmata Tinderin sinkkumiehet - katso!
Uutiset
07.07.2020 19:48
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Ex-missi Erika Helin on tuttu kasvo tunnettujen miestenlehtien sivuilla.

Hän on poseerannut Portugalin Playboyssa ja osallistuu tänä kesänä myös Maxim-lehden Cover Girl -kilpailuun, jossa etsitään miestenlehdelle uutta kansikuvatyttöä.

Erikan kauneutta voi ihailla nyt myös Tinder-deittailusovelluksessa. 

Lue lisää: Playboy-kaunotar Erika Helin kertoi sensaatiouutisen hyvin eroottisella nakuilukuvalla: Johtaa huikeasti miestenlehden äänestystä – kuva!

Seuranhakua

Helsingissä asuva uhkea kaunotar löytyy sovelluksesta pääkaupunkiseudun alueelta. Paljon hän ei itsestään sovelluksessa kerro. Erika on jättänyt esittelytekstiä varten tarkoitetun laatikon sovelluksessa tyhjäksi - ehkä hän uskoo kuvien kertovan enemmän.

Tinder-kuvia hänellä on kuitenkin vain kolme kappaletta. Kaunotar on kuitenkin liittänyt profiiliinsa oman Instagram-tilinsä, josta seuranhakukuvatkin ovat otettu. 

Lue myös: Playboy-missi Erika Heliniltä raju sometilitys - miehet tarjoavat seksistä jättisummia: "Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä osaavien herrasmiesten kanssa!"

Ensimmäisenä kuvana deittiprofiilissaan Erikalla on näyttävä uima-asuotos, jossa täyteläisen punaiset huulet herättävät huomiota aurinkoisessa maisemassa. Kuvassa hän pyrkii pitämään hiuksiaan paikallaan tuulessa, mutta yksi kiehkura lentää kasvojen poikki, luoden kuvaan hieman mystisyyttä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌊

A post shared by Erika Helin (@erika.helin) on

Merielämä kiinnostaa

Toinen Erikan Tinder-profiilista löytyvä kuva liittyy myös vahvasti merimaisemaan. Erika seisoo otoksesssa Helsingin satamassa ja taustalla on useita purjeveneitä. Hienosti pukeutunut povekas kaunotar on ahtanut uhkeat muotonsa pikimustaan mekkoon, joka pusertaa hänen rintavarustuksensa edustavaan kuntoon. 

Lue lisää: Nakumissi Erika Helin julkaisee superrohkeita K18-alastonkuvia verkossa - nyt niillä on hintansa!!

Valkoisissa korkokengissä seisovan Erikan muodot pääsevät kuvassa hienovaraisen aistikkaasti esiin. 

Tyrmäävä kaunotar

Kolmannessa kuvassa hän tuo esiin omaa urheilutaustaansa. Hymyilevä Erika seisoo kuvassa nyrkkeilysalin edustalla urheilutamineissa.

Käsiinsä hän on sitonut ranteita tukevat kirkkaan pinkit siteet. Niitä tarvitaan kamppailulajeissa, kun lyöntivoima on kohonnut niin korkealle, etteivät ranteet enää välttämättä kestä. Jaloissaan hänellä on myös nyrkkeilykengät, jotka auttavat nyrkkeilyssä tasapainon hallintaa. Silloin myös iskuvoima kohoaa, koska lajissa lyönti lähtee jaloista koko kroppaa käyttäen. 

Samalla nyrkkeilysalilla käy Erikan lisäksi myös muitakin julkkiskaunottaria, kuten Rosanna Kulju, joka julkaisee salilta usein Instagram-kuvia.