Uutiset
Katso kuva!

Playboy-kaunotar Erika Helin kertoi sensaatiouutisen hyvin eroottisella nakuilukuvalla: johtaa huikeasti miestenlehden äänestystä - kuva!

01.07.2020 18:30

Portugalin Playboy-lehdessä poseerannut ex-missi Erika Helin julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään hyvin rohkean kuvan, jonka yhteydessä hän kertoo osallistuneensa legendaarisen Maxim-miestenlehden Cover Girl -kilpiluun.

Aiemmin suomalaisista kaunottarista lehden seuraavaa kansikuvatyttöä etsivään kilpailuun ovat osallistuneet muun muuassa Elina Tervo ja Isabel Ljungdell.

Erika johtaa tällä hetkellä kilpailua. 

- Ryhmä-äänestyksen voittaminen tarkoittaisi finaalipaikkaa. Tietojeni mukaan kukaan suomalainen ei ole koskaan päässyt kilpailussa yhtä pitkälle. Äänestysaikaa on jäljellä enää alle 2 päivää, joten mua oikeasti jännittää ja näin tästä jo untakin, Erika Helin kirjoittaa.

Lue myös: Playboy-missi Erika Heliniltä raju sometilitys - miehet tarjoavat seksistä jättisummia: "Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä osaavien herrasmiesten kanssa!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuva: @riekkiphoto @jussiriekki APUA pidän tällä hetkellä 1-sijaa Maxim CoverGirl-kisassa omassa ryhmässäni. Ryhmä-äänestyksen voittaminen tarkottais finaalipaikkaa. Mun tietojeni mukaan suomalaiset ei oo vielä koskaan yltänyt sinne asti. (Korjaa jos oon väärässä.) Äänestysaikaa jäljellä alle 2 päivää, joten mua oikeasti jännittää ja näin tästä untakin.🆘 Mistä sitten on edes kyse? Koko kisan voittaja saa kuvata Maxim-lehdelle kansikuvan legendaarisen @gilles_bensimon kanssa. Oikeesti. Tarviiko tätä selittää enempää? 😰 #somethingtodiefor Lisäksi saa tietysti palstatilaa ko. julkasusta, uusia korvaamattomia kontakteja ja rahapalkinnon. Mua voi auttaa pitämään ykköspaikan äänestämällä mun profiilissa olevasta linkistä! ❤️ Äänestäminen on ilmasta ja äänestää voi 24h välein, eli ei haittaa vaikka oisit äänestänyt jo aiemmin. Tässä vaiheessa mikään ei oo vielä varmaa joten jokanen ääni on tärkeä. Kiitos avusta. 😻😻 @maximmag #maximcovergirl

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Kilpailun voittaja kuvataan yhdysvaltalaisen Maxim-lehden kanteen ja saa rahapalkinnon. Hän kehottaakin ihmisiä äänestämään profiilinsa kautta.

Rohkeita kuvia!

Helsingissä asuva Erika ryhtyi keväällä julkaisemaan itsestään rohkeita kuvia kuukausimaksuja keräävässä OnlyFans-palvelussa.

– Kuvat eivät ole kuitenkaan mauttomia tai liian paljastavia. Kriittiset paikat on peitetty varjoilla ja asusteilla, Erika kertoo.

Lue lisää: Nakumissi Erika Helin julkaisee superrohkeita K18-alastonkuvia verkossa - nyt niillä on hintansa!!

Palvelun kuukausimaksu on viitisen kymmentä euroa, ja Erika kertoo tilaajia olevan ympäri maailmaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kuva: @riekkiphoto @jussiriekki Kevät. Rakas päiväkirja, mulla on jo pitkään ollut fiilis, et koitan suojella korttitaloa tuulelta mut myrsky on vasta nousemassa. Oon käynyt juttelee siitä, et kaikki on lähestulkoon niinkun haluan mut mä en vaan saa pidettyä pakkaa kasassa. Mulla ei oo yhtäkään unelmaa jäljellä eikä kauheesti toiveita tulevaisuudelle. Todennäköisesti jotain pahaa tapahtuu pian. Mun sisko soitti ja kysyi kuulumisia. En kehdannut kertoa kuin puolet. En oo pystynyt syömään aikoihin. Nään painajaisia joka yö. Joskus mä silti nukun 12 tuntia. Mua sattuu rintaan ja mahasta ottaa kokoajan. En voi puhua kenellekään rehellisesti, koska tiedän ettei ne oo mun kans samaa mieltä. Katkasin kymmenen vuoden ystävyyssuhteen samasta syystä. Muhun ei tehoo suora puhe tai faktojen kertaaminen. Tää tilanne on jatkunut yli vuoden. Tunnen kyllä omantunnon pistoksen kun näen mun ystävien itkevän videopuhelussa - ne ei osaa sanoo mulle enää mitään enempää. Vakuutan et tiedän mitä teen ja kaikki on ok. Kukaan ei usko mua, mut mä itse kyllä uskon lähes sokeasti. En oo aikoihin ajatellut järkevästi. Kuka muka joutuu päivystykseen ahdistuksen takia? Jonkun asian täytyy muuttua. Kesä. Hulluin päätös on päästää irti kaikesta mitä luuli haluavansa, lakata vaan välittämästä ja kattoo elämää ihan uusin silmin. Sen jälkeen kun ottaa hallinnan takas itelle niin jokainen päivä on täydellinen seikkailu. Uusia värejä on ihan kaikkialla. On tosi siistii olla tässä - mä olen vihdoin elossa.

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pieni välistoppi kotona ennen seuraavaa seikkailua. 😻 Kuva: @grphy

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

 

Lue lisää: Missikaunotar Erika Helin läväytti sometililleen todella pornahtavaa kuvamateriaalia: "Hieno näky" - katso!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!