Playboy-missi Erika Heliniltä raju sometilitys - miehet tarjoavat seksistä jättisummia: "Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä osaavien herrasmiesten kanssa!"

Uutiset | 08.06.2020 16:34

Portugalin Playboyssa hiljattain alasti poseerannut entinen Miss Suomi -finalisti Erika Helin avautuu maanantaina iltapäivällä julkaisemassaan Instagram-päivityksessä, millaisia härskejä ehdotuksia ja viestejä hänelle on viime aikoina satanut somessa.

Erika julkaisi tilityksen rohkean yläosattoman kuvan ohessa ja tilityksensä pointtina on, etteivät vähäpukeiset kuvat viittaa siihen, että nainen haluaisi osakseen irstaita ja sopimattomia ehdotteluja.

- Mistä mä aloittaisin. Kirjoitin mun storyyn, että oon saanut epämiellyttäviä tarjouksia viime aikoina enenevissä määrin. Mulle tarjotaan matkoja, ostosrahaa, ulkomaille muuttamista ja "taloudellista vakautta". Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä "osaavien herrasmiesten kanssa", hän kirjoittaa.

Lue myös: Oho! Playboy julkaisi netissä Erika Helinin ja Taru Kalenovin nakukuvat - tarjolla myös eroottinen täyslaidallinen Suomen seksikkäin -kisasta tunnetulta Kirsiltä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mistä mä aloittaisin. Kirjoitin mun storyyn, että oon saanut epämiellyttäviä tarjouksia viime aikoina enenevissä määrin. Mulle tarjotaan matkoja, ostosrahaa, ulkomaille muuttamista ja "taloudellista vakautta". Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä "osaavien herrasmiesten kanssa". "Miksi loukkaannut noista pyynnöistä?", kysyi mulle ennen hyvin läheinen miespuolinen ystävä. Mun piti ihan tosissaan pysähtyä hetkeksi käsittelemään asiaa. Etkö sä yhtään ymmärrä mitä mä tunnen? Enkö mä ole susta arvokas? Voiko sun mielestä tuntematon ihminen tulla oma-aloitteisesti asettamaan rahallisen arvon mun kanssa vietetylle ajalle? Okei vau - meidän ajatusmaailmat ei kohtaa yhtään. Voin silti yrittää selittää. Meillä naisilla on oikeus olla arvostettuja, tasa-arvoisia, liikkua turvallisesti ja asettaa omat rajamme. Sen sijaan on valitettavan tavallista, että toinen ihminen täysin varoittamatta kävelee näiden rajojen yli. Me koetaan arjessa niin paljon häirintää, että se on enemmän normaalia kuin poikkeuksellista. Meille puhutaan miten sattuu, seurataan kotiovelle ja ehdotellaan tai vaaditaan sopimattomia asioita. Meitä kosketellaan ilman lupaa ja pidetään kiinni. Kohdellaan niinkun jotain tavaroita, jonka voi vaan katalogista tilata kotiin. Suosittelen myös tutustumaan seksin ostamisen lieveilmiöihin - yleisellä tasolla toiminnan sokea kannattaminen pahimmillaan edistää täydellistä ihmisarvojen polkemista myös meillä Suomessa. Seksuaalisen häirinnän rajat on hyvin vaikeaa määritellä, koska rajan määrittely on jokaisen henkilökohtainen asia. Lähdetäänkö nyt kuitenkin siitä, että ylität rajan tarjotessasi rahaa seksistä naiselle, joka ei ole omasta aloitteestaan ilmaissut halukkuuttaan tällaiseen toimintaan. Ylität rajan, kun pyytämättä ilmoitat omista mieltymyksistäsi tai lähetät kuvia kalleuksistasi. Ylität rajan, jos kohde on selkeästi nuori, tukalassa tilanteessa tai ei osaa/pysty puolustaa itseään. Nainen ei pyytänyt tai kerjännyt mitään, vaikka oli vähäpukeinen, ystävällinen tai olemassa. Kiitos kun luet, sisäistät, ja osallistut talkoisiin. 🖤 #bossingaround

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

"Piti pysähtyä hetkeksi"

Erikan mukaan eräs hänen entinen miespuolinen ystävänsä oli ihmetellyt Erikan jyrkkää ja kielteistä suhtautumista seksiehdotteluihin.

- Miksi loukkaannut noista pyynnöistä?, kysyi mulle ennen hyvin läheinen miespuolinen ystävä. Mun piti ihan tosissaan pysähtyä hetkeksi käsittelemään asiaa. Etkö sä yhtään ymmärrä mitä mä tunnen? Enkö mä ole susta arvokas? Voiko sun mielestä tuntematon ihminen tulla oma-aloitteisesti asettamaan rahallisen arvon mun kanssa vietetylle ajalle? Okei vau - meidän ajatusmaailmat ei kohtaa yhtään. Voin silti yrittää selittää, Erika kirjoittaa ja jatkaa:

- Meillä naisilla on oikeus olla arvostettuja, tasa-arvoisia, liikkua turvallisesti ja asettaa omat rajamme. Sen sijaan on valitettavan tavallista, että toinen ihminen täysin varoittamatta kävelee näiden rajojen yli.

Lue myös: Playboy-kuvan kaksi versiota! Erika Helin lisäsi itsestään someen sensuroidun version - kuvaaja täysin sensuroimattoman!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keksikää mulle kuvateksti

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

Erika kirjoittaa päivityksessään myös, kuinka paljon hänen kaltaisensa nuoret naiset joutuvat kohtaamaan ikävää ahdistelua ja häirintää jopa julkisilla paikoilla.

- Me koetaan arjessa niin paljon häirintää, että se on enemmän normaalia kuin poikkeuksellista. Meille puhutaan miten sattuu, seurataan kotiovelle ja ehdotellaan tai vaaditaan sopimattomia asioita. Meitä kosketellaan ilman lupaa ja pidetään kiinni. Kohdellaan niinkun jotain tavaroita, jonka voi vaan katalogista tilata kotiin. Suosittelen myös tutustumaan seksin ostamisen lieveilmiöihin - yleisellä tasolla toiminnan sokea kannattaminen pahimmillaan edistää täydellistä ihmisarvojen polkemista myös meillä Suomessa.

Lue myös: Ero ja muutto! Playboy-povipommi Erika Helinin elämä muuttui Miss Suomi -kilpailun jälkeen: ”Ystäväpiiri mennyt uusiksi!”

"Kiitos kun sisäistät"

Tilityksensä lopussa Erikalla onkin selkeä viesti ihmisille, jotka pohtivat ahdisteluviestien lähettämistä.

- Seksuaalisen häirinnän rajat on hyvin vaikeaa määritellä, koska rajan määrittely on jokaisen henkilökohtainen asia. Lähdetäänkö nyt kuitenkin siitä, että ylität rajan tarjotessasi rahaa seksistä naiselle, joka ei ole omasta aloitteestaan ilmaissut halukkuuttaan tällaiseen toimintaan. Ylität rajan, kun pyytämättä ilmoitat omista mieltymyksistäsi tai lähetät kuvia kalleuksistasi. Ylität rajan, jos kohde on selkeästi nuori, tukalassa tilanteessa tai ei osaa/pysty puolustaa itseään. Nainen ei pyytänyt tai kerjännyt mitään, vaikka oli vähäpukeinen, ystävällinen tai olemassa.

- Kiitos kun luet, sisäistät, ja osallistut talkoisiin, Erika päättää kirjoituksensa.

Lue myös: Kuvaajat lähestyvät Playboy-kaunotar Erika Heliniä – ”Olettavat, että olen valmis poseeraamaan kaikille alasti!”

Juttu jatkuu videon jälkeen:

 

Julkaisee kuvia OnlyFansissa

Erika on viime aikoina alkanut julkaista rohkeita kuvia Instagramin lisäksi myös suositulla Only Fans -sivustolla, jossa kuvien näkemisestä pitää maksaa.

Tosi-tv-sarja Paratiisihotellista julkisuuteen ponnahtanut kaunotar jakaa faneille haluamaansa sisältöä ja palvelun kuukausimaksu on Erikan kohdalla noin 45 euroa.

Lue lisää: Nakumissi Erika Helin julkaisee superrohkeita K18-alastonkuvia verkossa - nyt niillä on hintansa!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Freedom is a state of mind. 📸 @stefandeyn

Henkilön Erika Helin (@erika.helin) jakama julkaisu

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!