fbq
Uutiset
24.11.2020 20:54
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Piritta Hagman
Piritta Hagman joutui koronakaranteeniin - raottaa mullistunutta arkeaan: "Lapset mököttävät, ruoka sai rupuiset pisteet ja Niklas osti "väärää" kissanruokaa"
Uutiset
24.11.2020 20:54
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Fysioterapeutti Piritta Hagman, 41, on parhaillaan koronakaranteenissa kotonaan sunnuntaihin asti. Piritta jakaa Instagram-tilillään vertaistukea muille samassa tilanteessa oleville.

Piritta kirjoittaa hauskasti mutta totuudenmukaisesti siitä, ettei jatkuva kotonaolo ole aina herkkua ja vaatii välillä myös pitkää pinnaa. Lasten mielestä myös koulun ruoka maistuu paremmalta ja äidin tekemä lounas sai vain yhden tähden.

- Ulkona on IKKUNASTA katsoen fantastinen ulkoiluilma. 2/3 lasta mököttävät tällä hetkellä sekä toisilleen, että minulle, koska on vaan kertakaikkisen tylsää ja lounastarjoiluni arvosteltiin rupuisella yhdellä tähdellä. (Koulun makaronilaatikko on kuulemma parempaa...), kolmen lapsen äiti kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös: Me Naiset: Yllätysuutinen! Palaavatko Piritta Hagman ja Niklas Hagman yhteen? - "Onhan se mielessä käynyt"

Piritan entinen aviomies Niklas Hagman, 40, oli hoitanut kauppaostokset, mutta nekään eivät olleet menneet nappiin.

- Kameleontin sirkat ovat sittenkin loppumassa. Niklas oli ostanut "väärää" kissanruokaa ja Felix katsoo minua nytkin pahoinvoivan näköisenä kuppinsa vieressä... Kissan side eye -game on muuten todellakin omaa luokkaansa, Piritta totesi sosiaalisessa medissa.

- Karanteeni tuntuu just nyt vähän pitkältä ja hymy väkinäiseltä.

Lue myös: Piritta Hagman julkaisi superharvinaisia kuvia: "Jos joku näkee jotain provosoivaa, niin täysin oma ongelma" - katso!

Yhteenpaluu Niklaksen kanssa?

Taannoin ilmestynyt Me Naiset -lehti kertoi, että kertaalleen jo eronneet Piritta ja Niklas ovat miettineet yhteenpaluuta.

Aikoinaan Suomen seuratuimpiin julkkispariskuntiin kuulunut unelmapari erosi yllättäen joulukuussa 2018. Pari oli ollut naimisissa 12 vuotta.

Me Naiset -lehti haastatteli ex-paria ja kirjoitti heidän lähentyneen viime aikoina. Olisiko yhteenpaluu mahdollinen?

– Onhan se mielessä käynyt. Meillä on taas hauskaa keskenämme, Niklas kertoi lehdelle.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -kisassa nähtävä NHL-miljonääri Niklas Hagman ui vuosia syvissä vesissä: Onneksi tajusin hakea apua!

Niklas on käynyt terapiassa viimeiset puolitoista vuotta jouduttuaan epäterveellisen elämän kierteeseen ja podettuaan synkkiä ajatuksia.

– Toisaalta, oma kuntoutumiseni ja se, että tulemme näin hyvin toimeen ovat uusia juttuja. Minulla on vielä työstettävää enkä halua mitenkään sotkea sitä, mikä on nyt hyvin. Olen vain äärimmäisen kiitollinen Pirittalle, että voimme olla tekemisissä näin, Niklas kertoi lehdelle.

Piritta ja Niklas Hagman

Piritta pohti myös eron tuomia muutoksia.

– Olemme nyt hyvällä tavalla eri ihmisiä. Yhteen palaaminen kuitenkin edellyttäisi, että tutustuisimme toisiimme ihan uudestaan, kaunotar mietti tuolloin.

Lue myös: Piritta Hagman kiistää salasuhteen radiojuontajaan – ex-missin lähettämät viestit kertovat muuta!

Niklas on kilpaillut tänä syksynä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa ja Piritta juontaa muiden töiden ohella myös Sinkkuäidille sulhanen -ohjelmaa.

Alla olevassa perhekuvassa poseeraa Niklaksen ja Pirittan lisäksi myös heidän lapsensa.

Piritta ja Niklas Hagman

Niklas Hagman lopetti kunniakkaan kiekkouransa keväällä 2017.

– Putosin täysin tyhjän päälle. Siihen saakka joku oli aina kertonut aikataulut ja mitä tehdään seuraavaksi. Yhtäkkiä sellaista ei enää ollutkaan, Niklas kertasi taannoin Seiskalle.

– En tiennyt yhtään, mihin suuntaan halusin mennä, olin ihan hukassa.

Lue myös: Pikku-Hakki yllätti kaikki! Entinen NHL-miljonääri Niklas Hagman nähdään Suomen suosituimmassa viihdeohjelmassa: "Varmasti hieno elämänkokemus!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »