fbq
Uutiset
28.10.2020 11:08
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Niklas ja Piritta Hagman
Me Naiset: Yllätysuutinen! Palaavatko Piritta Hagman ja Niklas Hagman yhteen? - "Onhan se mielessä käynyt"
Uutiset
28.10.2020 11:08
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Keskiviikkona ilmestynyt Me Naiset -lehti kertoo, että kertaalleen jo eronneet fysioterapeutti Piritta Hagman, 41, ja ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman, 40, ovat miettineet yhteenpaluuta.

Aikoinaan Suomen seuratuimpiin julkkispariskuntiin kuulunut unelmapari erosi yllättäen joulukuussa 2018. Pari oli ollut naimisissa 12 vuotta naimisissa ja heillä on kolme yhteistä lasta.

Me Naiset -lehti haastatteli ex-paria ja kirjoitti heidän lähentyneen viime aikoina. Olisiko yhteenpaluu mahdollinen?

– Onhan se mielessä käynyt. Meillä on taas hauskaa keskenämme, Niklas kertoi lehdelle.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -kisassa nähtävä NHL-miljonääri Niklas Hagman ui vuosia syvissä vesissä: Onneksi tajusin hakea apua!

Niklas on käynyt terapiassa viimeiset puolitoista vuotta jouduttuaan epäterveellisen elämän kierteeseen ja podettuaan synkkiä ajatuksia.

– Toisaalta, oma kuntoutumiseni ja se, että tulemme näin hyvin toimeen ovat uusia juttuja. Minulla on vielä työstettävää enkä halua mitenkään sotkea sitä, mikä on nyt hyvin. Olen vain äärimmäisen kiitollinen Pirittalle, että voimme olla tekemisissä näin, Niklas kertoi lehdelle.

Piritta ja Niklas Hagman

Piritta pohti myös eron tuomia muutoksia.

– Olemme nyt hyvällä tavalla eri ihmisiä. Yhteen palaaminen kuitenkin edellyttäisi, että tutustuisimme toisiimme ihan uudestaan, kaunotar mietti.

Lue myös: Piritta Hagman kiistää salasuhteen radiojuontajaan – ex-missin lähettämät viestit kertovat muuta!

Niklas nähdään sunnuntaisin Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa ja Piritta juontaa muiden töiden ohella myös Sinkkuäidille sulhanen -ohjelmaa.

Alla olevassa perhekuvassa poseeraa Niklaksen ja Pirittan lisäksi myös heidän lapsensa.

Piritta ja Niklas Hagman

Niklas Hagman lopetti kunniakkaan kiekkouransa keväällä 2017.

– Putosin täysin tyhjän päälle. Siihen saakka joku oli aina kertonut aikataulut ja mitä tehdään seuraavaksi. Yhtäkkiä sellaista ei enää ollutkaan, Niklas kertasi taannoin Seiskalle.

– En tiennyt yhtään, mihin suuntaan halusin mennä, olin ihan hukassa.

Lue myös: Pikku-Hakki yllätti kaikki! Entinen NHL-miljonääri Niklas Hagman nähdään Suomen suosituimmassa viihdeohjelmassa: "Varmasti hieno elämänkokemus!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Niklas Hagman (@nhagman9) on

Lue myös: Ex-Jääkiekkolija Niklas Hagman tanssi tiensä suomalaisten sydämiin – selkeä suosikki sosiaalisessa mediassa: ”Totesin WOW!” 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »