Tanssii tähtien kanssa -kisassa nähtävä NHL-miljonääri Niklas Hagman ui vuosia syvissä vesissä: Onneksi tajusin hakea apua!

Uutiset | 02.09.2020 22:08


Elämä voi yllättää raakuudellaan, oli sitten tähtikiekkoilija tai tavallinen tallaaja. NHL:ssä vuosikymmenen säväyttänyt ja miljoonia tienannut Niklas Hagman, 40, sai huomata tämän paketoituaan kunniakkaan kiekkouransa keväällä 2017.

– Putosin täysin tyhjän päälle. Siihen saakka joku oli aina kertonut aikataulut ja mitä tehdään seuraavaksi. Yhtäkkiä sellaista ei enää ollutkaan, Niklas kertaa rehellisesti Seiskalle.

– En tiennyt yhtään, mihin suuntaan halusin mennä, olin ihan hukassa.

Lue myös: Pikku-Hakki yllätti kaikki! Entinen NHL-miljonääri Niklas Hagman nähdään Suomen suosituimmassa viihdeohjelmassa: "Varmasti hieno elämänkokemus!"

Karmea kuormitus

Ex-kiekkoilija oli kadottanut kompassinsa, mutta häntä kuormittivat muutkin asiat. Isä, kiekkolegenda Matti ”Hakki” Hagman oli kuollut vain puolisen vuotta aiemmin, eikä liitto Piritta Hagmanin kanssa enää sujunut. Edessä oli avioero.

– Siinä tuli niin paljon kaikkea. Uran lopettaminen, faijan kuolema ja koirakin kuoli. Paljon isoja ja vaikeita asioita, joita en ollut koskaan käsitellyt.

– Pelatessa menin aina eteenpäin. Elämäni oli aina ollut aika helppoa, mutta sitten en yhtäkkiä tiennytkään, mitä tehdä. Mikään ei kiinnostanut eikä huvittanut. En oikein myöskään tykännyt peilikuvastani ja siitä, millaiseksi olin tullut.

Tanssi on terapiaa

Epäterveellisen elämän kierteeseen ja synkkiin aatoksiin ajautunut Niklas alkoi uida niin syvissä vesissä, että tajusi sen lopulta itsekin.

– Hain ulkopuolista apua. Kuluneen puolentoista vuoden aikana olen käynyt terapiassa ja laittanut itseäni muutenkin kondikseen. Nyt yritän vain olla paras versio itsestäni sekä itseni että lasteni takia, kolmen lapsen isä miettii.

– Siksikin Tanssii tähtien kanssa -haaste tuli hyvään saumaan. Tanssi sopii minulle, sillä olen aina tykännyt treenata henkisen ja fyysisen hyvän olon vuoksi.

Lue kaikki Tanssii tähtien kanssa -kisasta klikkaamalla tästä! 


HAgmanit

Isän ja koiran kuolema, peliuran päättyminen ja avioero Piritasta (kuvassa yllä) löivät kovan kuormituksen Niklas Hagmanille.

Niklas Hagman

Niklas pelasi vuosikymmenen NHL:ssä, jossa tahkosi peruspalkkana lähes 14 miljoonaa euroa. Kuvassa Niklas ottelee Toronto Maple Leafsin paidassa vuonna 2008.

Niklas Hagman TTK

Niklaksen opettajana TTK:ssa on Kia Lehmuskoski.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!