Hyppää pääsisältöön
Pihla ja Adriana ovat sinkkuja.

Pippelikuvia, ei kiitos! Missikaunottaret Pihla Koivuniemi ja Adriana Gerxhalija hukkuvat somessa treffipyyntöihin ja häirikköviesteihin

Adriana Gerxhalija, 22, ja Pihla Koivuniemi, 23, kruunattiin Miss Suomen Michaela Söderholmin, 25, perintöprinsessoiksi tänä syksynä. Kaunottaret poseerasivat Seiskalle hemaisevina tonttutyttöinä.

Lue lisää: Perintöprinsessat Pihla Koivuniemi ja Adriana Gerxhalija poseeraavat hemaisevina tonttutyttöinä – kuvat!

Adriana ja Pihla ovat saaneet paistatella julkisuuden valokeilassa niin kansainvälissä kauneuskilpailuissa kuin Suomen mediassa.

Lue myös: Miss Suomi -perintöprinsessa Adriana Gerxhalija poseeraa mykistävän upeana maailman kauneimpien rinnalla - kuva!

Lue myös: Mahtavaa, Suomen Pihla Koivuniemi pääsi Miss International -kisassa 15 parhaan joukkoon - tämä kaunotar kruunattiin kauneimmaksi!

– Rankka syksy on ottanut koville, mutta en valita hetkeäkään. Olen saanut kilpailujen jälkeen rentoutua perheen kanssa, Adriana kertoo.

Viestejä miehiltä

Molemmat missikaunottaret ovat sinkkuja, ja ihailijat ovat lähestyneet heitä sosiaalisessa mediassa.

– Viestejä on tullut paljon, mutta vakavasti otettavia treffipyyntöjä niistä ei ole montaa löytynyt. Minua kiehtovat karismaattiset, urheilulliset ja rennolla asenteella elämään suhtautuvat miehet, Pihla paljastaa.

Lue myös: Missi Pihla Koivuniemi teki rikosilmoituksen Jodel-sovelluksen törkykirjoittelusta: Olen valmis menemään oikeuteen!

Adrianalle viestejä on tullut muutamia, mutta kaunotar sanoo, että mitään ihmeellistä ei ole ollut ilmassa.

– Katsotaan, mitä ensi vuosi tuo tullessaan. Aion keskittyä misseyteen täysillä, hän suunnittelee.

Pihla on saanut tahtomattaan miehiltä rohkeita kuvia.

Lue myös: Perintöprinsessa Adriana Gerxhalija laihdutti puolessa vuodessa 22 kiloa – näin hän sen teki! Kuvat huimasta muodonmuutoksesta!

– Häirikköviestejä on tullut, olen saanut pippelikuvia. Niitä ei tarvitse lähettää, Pihla muistuttaa ihailijoitaan.

– Onneksi minulle ei ole tullut sellaisia kuvia. Jos haluatte lähettää fotoja, laittakaa mieluummin naamakuvia, Adriana jatkaa naureskellen.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Atte Kajova

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!