Pertti Salovaara

Pertti Salovaara suhdekriisistään nigerialaisnaisen kanssa: ”En tiedä, olemmeko yhdessä – tilanteet elävät!”

27.08.2019 06:20

Suosittuna radiojuontajana tunnetun ex-kansanedustajan Pertti Salovaaran, 48, suhde kolmekymppisen nigerialaisen yksinhuoltajaäidin kanssa on ajautunut kriisiin. Seiska uutisoi asiasta viime viikolla.

– Pertti on kertonut rakkaansa ryhtyneen kiirehtimään naimisiinmenoa. Pertti ei ole kuulemma valmis ottamaan moista harppausta, Lempäälästä raportoitiin.

Lue lisää: Pertti Salovaaran ja kauniin nigerialaisrakkaan suhde pahassa kriisissä – syynä erimielisyys avioliitosta?

Seiska tavoitti Pertin kommentoimaan parisuhdestatustaan. 

– No kun… (naurua) Jos nyt totta puhun, niin en tosiaan tiedä, ollaanko yhdessä. Nämä tilanteet elävät ja tulee kriisejä ja sitten tulee taas hyviä aikoja.

Alkoiko kriisi siitä, että rakkaasi halusi naimisiin, mutta sinä et? 

– Kaikesta sitä on puhuttu, mutta ei sitä oikein noinkaan voi sanoa. Tilanteet vaihtelevat. Suhteet ovat hirveän monisyisiä asioita.

Oletteko kuitenkin tavanneet? 

– Viimeksi eilen laitettiin ruokaa kämpillä. 

Mutta olette eronneet?

– En oikein tiedä miten asia tällä hetkellä on, mutta kyllä se syksyn mittaan selviää tämäkin. En pysty sanomaan, että ollaan erossa, mutta en pysty sanomaat, että oltaisiin yhdessäkään.

Lue lisää: Näin Pertti Salovaaran suhde nigerialaisnaiseen paljastui Lempäälässä – kuvat! Nyt suhde jo pahassa kriisissä

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!