Katso kuvat!
Pertti Salovaara

Näin Pertti Salovaaran suhde nigerialaisnaiseen paljastui Lempäälässä – kuvat! Nyt suhde jo pahassa kriisissä

25.08.2019 15:03

Seiska uutisoi aiemmin tällä viikolla, että suosittuna radiojuontajana tunnetun ex-kansanedustajan Pertti Salovaaran, 48, suhde kolmekymppisen nigerialaisen yksinhuoltajaäidin kanssa on ajautunut kriisiin.

Lempäälässä yhtä pitäneiden Pertin ja tumman kaunottaren suhde on Seiskan saamien tietojen mukaan hiipumassa, koska pariskunnalla on erimielisyyksiä tulevaisuudesta.

– Pertti on kertonut rakkaansa ryhtyneen kiirehtimään naimisiinmenoa. Pertti ei ole kuulemma valmis ottamaan moista harppausta, Lempäälästä raportoidaan.

Seiskan tietojen mukaan suhdekriisiin ei liity erityistä dramatiikkaa. Pari ei ole vielä ehtinyt avoliittoon, vaan naisella on ollut koko ajan asunto Tampereella. Pertti puolestaan asuu yhä 73-neliöisessä kolmiossa Lempäälän keskustassa.

Lue lisää: Pertti Salovaaran ja kauniin nigerialaisrakkaan suhde pahassa kriisissä – syynä erimielisyys avioliitosta?

Suhde paljastui talvella

Suhde paljastui julkisuuteen viime talvena. Tuolloin Pertti ja tumma kaunotar huomattiin usein yhdessä ex-radiotähden kotipaikkakunnalla Lempäälässä.

– Pertin ja tumman kaunottaren yhteiselo on huomattu paikkakunnalla. He vaikuttavat varsin onnellisilta yhdessä, ja yhteiset yöt ovat tulleet tavaksi, Lempäälästä kerrotaan.

Paikkakuntalaisten mukaan nainen ilmestyi Pertin elämään alkusyksystä.

Lue lisää: Pertti Salovaaralla suhde nuoren nigerialaisen kaunottaren kanssa: takana tuskainen avioero - ikäeroa noin 20 vuotta!

– Kaunotar on tullut Suomeen vasta viime kesänä. Hänellä on parivuotias tytär, mutta välit lapsen isään viilenivät pian maahanmuuton jälkeen, Seiskalle kerrotaan.

Seiskan paparazzi myös ikuisti pariskunnan yhdessä viime talvena.

Paljastui, että nainen oli tuolloin ollut pienen tyttärensä kanssa yötä Pertin luona. Kolmikko lähti asunnolta puolen päivän jälkeen ja hurautti kohti Tamperetta onnellisen oloisina.

Lue lisää: Ex-kansanedustaja Pertti Salovaaran nuori rakas on kaunis nigerialainen yksinhuoltajaäiti – paparazzikuva!

Seiskan paparazzi ikuisti Pertin ja afrikkalaisrakkaan yhteiskuviin viime talvena.
Seiskan paparazzi ikuisti Pertin ja afrikkalaisrakkaan yhteiskuviin viime talvena. 

Hempeilivät kuppilassa

Helmikuussa Pertti bongattiin puolestaan tumman naisystävänsä kanssa lempääläläisestä Välibaarista. Seurueeseen kuului myös radiojuontaja Kimmo Vehviläinen.

– Porukka vietti yhdessä iltaa ja ovat selvästi ystäviä keskenään. Pertti silitteli ihanasti naisystävänsä päätä ja lauloi muutaman kappaleen karaokea, Seiskalle vinkataan.

Lue myös: Kuhertelua baarissa! Pertti Salovaara käänsi katseita nuoren rakkaansa kanssa – kuva!

Salovaara Pertti
Pertti ja kaunotar viettivät iltaa Lempäälässä helmikuussa.

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!