Uutiset

Pertti Salovaaran ja kauniin nigerialaisrakkaan suhde pahassa kriisissä – syynä erimielisyys avioliitosta?

23.08.2019 17:01

Terveys- ja parisuhdeongelmien kanssa pitkään kamppailleen ex-kansanedustajan Pertti Salovaaran, 48, elämässä puhalsivat iloiset tuulet, kun hän löysi viime syksynä rinnalleen uuden rakkaan. Pertti ryhtyi seurustelemaan noin 30-vuotiaan nigerialaisen yksinhuoltajaäidin kanssa. 

Pertin ja tumman kaunottaren yhteiselo huomattiin pian myös ex-radiotähden kotipaikkakunnalla Lempäälässä.

Pari muodosti todellisen uusioperheen, sillä molemmilla oli aiemmista suhteistaan taaperoikäiset tyttölapset. 

– Pertti ja naisystävä vaikuttavat onnellisilta yhdessä, ja yhteiset yöt ovat tulleet tavaksi, Lempäälästä ihasteltiin tuolloin Seiskalle.

Seiskan paparazzi ikuisti Pertin ja afrikkalaisrakkaan yhteiskuviin viime talvena.
Seiskan paparazzi ikuisti Pertin ja afrikkalaisrakkaan yhteiskuviin viime talvena. 

Rakkaalla liian kiire? 

Nyt Lempäälästä kuitenkin kuuluu ikäviä uutisia. Useat lähteet vahvistavat Seiskalle, että Pertin ja tumman kaunottaren suhde on hiipumassa. 

– Pertti on kertonut rakkaansa ryhtyneen kiirehtimään naimisiinmenoa. Pertti ei ole kuulemma valmis ottamaan moista harppausta, Lempäälästä raportoidaan.

Seiskan tietojen mukaan suhdekriisiin ei liity erityistä dramatiikkaa. Pari ei ole vielä ehtinyt avoliittoon, vaan naisella on ollut koko ajan asunto Tampereella. Pertti puolestaan asuu yhä 73-neliöisessä kolmiossa Lempäälän keskustassa.

Pertti pitää majaa Lempäälässä 73-neliöisessä kolmiossa.
Pertti pitää majaa Lempäälässä 73-neliöisessä kolmiossa.

Avioero ajoi juomaan 

Erot ovat ottaneet aiemmin Pertillä koville. Hän kertoi Apu-lehdelle viime marraskuussa, että toissakesäinen avioero Anna-vaimosta vei pohjalle. 

– Alkoholia kului. Sellaista litkimistä. Kun tuntui, ettei elämällä ole pohjaa, niin marssin lähibaariin ja kulautin joka päivä sen 3–4 lonkeroa. Sitten kaupan kautta kotiin sixpack kainalossa ja telkkua katsomaan. Viinaan meni kuukaudessa vähintään tonni, Pertti paljasti.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!