fbq
Uutiset
26.10.2019 20:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin & Atte Kajova
Tanja Sundell.
Peppukuningatar Tanja Sundellilta musertavia uutisia sinkkumiehille: Rakastui 7 vuotta nuorempaan komistukseen – ”Muutamme avoliittoon!”
Uutiset
26.10.2019 20:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Kristian Wallin & Atte Kajova

Turun Kuuvuoren portaat ovat taatusti tutut kaikille vanhan pääkaupungin asukkaille sekä NHL-jääkiekon ystäville. Suomen kovimmat kiekkoilijat ovat nimittäin jo vuosikaudet kivunneet Kuuvuorelle armottomien kesätreenien merkeissä.

Nyt myös Tanja Sundell on testannut kyseiset rappuset. Suomen ensimmäiseksi Miss Bum Bumiksi kruunattu perheenäiti on peppukuningatar, joka antaa mielellään vinkkejä Seiskan lukijoille tehokkaaseen porrastreeniin.

– Se on hyvä ja tosi tehokas harjoittelumuoto. Itse tykkään Kuuvuoresta siksikin, että täällä raikkaassa ulkoilmassa saa hyvää vaihtelua ainaiselle salitreenille, Tanja iloitsee Seiskalle.

Lue myös: Turkulainen isoisä mykistyi Ruissalossa: muodokas kolmekymppinen perheenäiti pelmahti yläosattomana lähistölle – kuvattiin sitten stringeissä rannalla!

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Tulikuumalla Tanjalla on kaikille kaksilahkeisille musertavia uutisia: hän on poistunut sinkkumarkkinoilta.

– Kyllä, pitää paikkansa. Aloimme tapailla alkuvuodesta ja olemme nyt onnellisessa seurustelusuhteessa, Tanja myhäilee.

– Olemme itse asiassa tunteneet toisemme jo pidempään. Olimme alun perin ystäviä ja olemme aina tukeneet toisiamme, jos on ollut kriisejä tai vastaavaa.

Lue myös: Kuumat kuvat peppurallista! Superseksikäs Tanja Sundell paistattelee päivää rannalla – ”Mitä pienemmät biksut, sen parempi!”

Molemmat ovat myös olleet tahoillaan parisuhteessa. Yhtäkkiä kumpikin vapautui samoihin aikoihin sinkkumarkkinoille. Loppu on romanttista historiaa.

– Jotenkin se sitten vain kolahti. Hän on itseäni seitsemän vuotta nuorempi, Jäkärlän mies. Olemme myös pian muuttamassa yhteen! Tanja iloitsee.

Lue myös: Tältä näyttävät Suomen parhaat pakarat pikkubikineissä: peppumissi Tanja Sundellin rohkeat poseeraukset syrjäisellä hiekkarannalla – kuvat!

Tanja Sundell on nykyään varattu nainen.
Tanja Sundell on nykyään varattu nainen.

Lue lisää tyrmäävästä Tanjasta tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »