Katso kuvat!
Tanja Sundell poseerasi rannalla.

Kuumat kuvat peppurallista! Superseksikäs Tanja Sundell paistattelee päivää rannalla – ”Mitä pienemmät biksut, sen parempi!”

08.07.2019 17:01

Turun Ruissalon kohdalla ruotsinlaivat lipuvat hyvin kapeaa väylää pitkin. Kapteenin keskittyminen ei saa missään nimessä herpaantua – ei edes nyt, kun mahdottoman muodokas tummaverikkö asettelee ylleen minimaalisia bikinejä sannalla.

– Hahhaa! Jos ihan tarkkoja ollaan, näiden biksujen alaosa ei ole bikineistä, vaan nämä ovat stringit, Tanja Sundell paljastaa nauraen Seiskalle.

Lue myös: Kuvat! Peppukuningatar Tanja Sundell on Turun kuumin tarjoilija – ”En laske janojuomia pikkubikineissä!”

Peppu kuin brasseilla

Tanja on The Voice of Finlandista tuttu 35-vuotias kurvikas perheenäiti.

Parhaiten hänet silti tunnetaan Suomen ensimmäisen Miss Bum Bum -kilpailun voittajana eli maamme parhaimpien pakaroiden tittelin haltijana. Pyllyralli rantautui kylmään Pohjolaan viime vuonna Brasiliasta, jossa Bum Bum -kauneuskilpailu on valtaisa tapahtuma.

– Olen itsekin tosi brassihenkinen. Suosin pukeutumisessani sikäläistä naisellista tyyliä, varsinkin bikineissä, Tanja kertoo.

Ruissalon ranta on viiden tähden biitsi. – Missä tahansa on kiva loikoilla ja ottaa aurinkoa, mutta oma suosikkini on edelleen se Jäkärlän Riviera, Tanja naurahtaa.
Ruissalon ranta on viiden tähden biitsi. – Missä tahansa on kiva loikoilla ja ottaa aurinkoa, mutta oma suosikkini on edelleen se Jäkärlän Riviera, Tanja naurahtaa.

 

Lue myös: Suomen jumalaisin peppu! Turkulaisäiti Tanja, 34, paljastaa treenivideolla muhkean luomutakapuolensa salaisuuden: ”Näitä kun tekee, niin pakarat kiittää” - katso!

Neon on nyt pop

Brasilialaisissa bikineissä on vain yksi ongelma: niitä on vaikea löytää Suomesta.

– Sellaisia ei todellakaan ole, siksi joudun usein tilaamaan netistä, pyllykuningatar parahtaa.

Nyt neonvärit ovat kuuminta hottia myös bikineissä.

– Kuvittele: en löytänyt mistään kivoja neonvärisiä stringibikinejä. Siksi ostin nämä tavalliset neonstringit.

Mitä pienemmät biksut, sen parempi.  – Jos haluaa jotain naisellisempaa ja pienempää bikiniä, pitää melkein netistä tilailla, Tanja harmittelee.
Mitä pienemmät biksut, sen parempi. – Jos haluaa jotain naisellisempaa ja pienempää bikiniä, pitää melkein netistä tilailla, Tanja harmittelee.

 

Lue myös: Tältä näyttävät Suomen parhaat pakarat pikkubikineissä: peppumissi Tanja Sundellin rohkeat poseeraukset syrjäisellä hiekkarannalla – kuvat!

Mitä pienemmät…

Tanja kietaisee ylleen hieman läpikuultavan oranssin huivin. Mustat stringipöksyt antavat tulitukea kuvauksille, jotka kuumentavat rantahietikon.

– Rakastan kesää ja aurinkoa! Jos voisin, makaisin varmaan päivät pitkät ottamassa brunaa pintaan.

Tanja pyrkii aina mahdollisimman tasaiseen rusketukseen.

– Mitä pienemmät biksut, sen parempi.

Katso lisää Tanjan kuvia Seiska Klubista!

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!