Katso videot!
Tanja Sundell.

Turkulainen isoisä mykistyi Ruissalossa: muodokas kolmekymppinen perheenäiti pelmahti yläosattomana lähistölle – kuvattiin sitten stringeissä rannalla - video!

Hotnow | 05.08.2019 22:01

Turun Ruissalossa on koettu tänäkin kesänä suuria tunteita, eikä vähiten heinäkuussa järjestetyn Ruisrockin vuoksi.

Silti edes maailmantähtien tarjoamat musiikkiesitykset eivät välttämättä vedä vertoja sille hämmästykselle, jonka eräs turkulainen isoisä sai taannoin kokea.

Seiska oli paikalla todistamassa, kun Ruissalon rannassa kalastellut varttuneempi veronmaksaja koki kaikkien aikojen hämmästyksen. Kyseinen herra sattui nimittäin kurkkaamaan olkansa yli juuri silloin, kun turkulainen perheenäiti vaihtoi puiden katveessa uimapukua ylleen.

Lue myös: Kuumat kuvat peppurallista! Superseksikäs Tanja Sundell paistattelee päivää rannalla – ”Mitä pienemmät biksut, sen parempi!”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. Katso video artikkelin lopusta!

Tanja Sundell.

Eikä kyseessä ollut mikä tahansa mutsi, vaan Miss Bum Bum Tanja Sundell. Kolmekymppisen kahden lapsen äidin pakarat on valittu maamme parhaiksi.

Niitä Tanja myös ruskettaa mielellään, aina kun vain aurinko paistaa. Ja koska rempseä perheenäiti ei häpeile mitään, esitteli hän tyrmäävää vartaloaan mielellään myös Seiskan videokuvaajalle. Oli siinä ohi lipuneen ruotsinlaivan matkustajillakin ihmettelemistä!

Lue myös: Huhhuh! Peppumissi Tanja Sundell riisui yläosansa uimarannalla – kuumat kuvat!

Lue myös: Peppukuningatar Tanja Sundell on Turun kuumin tarjoilija – ”En laske janojuomia pikkubikineissä!”

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!