Hyppää pääsisältöön
Samuli Edelmann ja Paula Vesala

Paula Vesala piilotteli rakkaansa Samuli Edelmannin syntymäpäiväjuhlissa – nouseeko kultansa rinnalle illan juhlakonsertissa?

Muusikko ja näyttelijä Samuli Edelmann juhlii parhaillaan 50-vuotissyntymäpäiväänsä Helsingin Kaivohuoneella.

Kutsuvierastilaisuus alkoi kuudelta. Juhliin on saapunut lukuisia Samulin ystäviä ja työtovereita, muun muassa näyttelijä Antti Reini, näyttelijä Matleena Kuusniemi, jääkiekkoilija Jere Lehtinen ja elokuvatuottaja Markus Selin.

Samulin rakas, laulaja-näyttelijä Paula Vesala on vältellyt Kaivohuoneen ulkotiloja koko illan. Hän on kuitenkin mukana juhlissa, ja hänen autonsa on pysäköity Kaivohuoneen parkkipaikalle.

Lue myös: Tuore superpari Paula Vesala ja Samuli Edelmann lemmekkäinä yhteisellä keikkamatkalla: päätyivät samaan hotelliin - kuva! 

 

Esiintyvätkö yhdessä?

Samuli esiintyy virallisessa juhlakonsertissaan Kaivohuoneella kutsuvierastilaisuuden jälkeen myöhemmin tänä iltana. Saa nähdä, nouseeko Paula rakkaansa rinnalle konserttilavalle.

Paula ja Samuli olivat mukana Vain elämää -ohjelman kolmannella tuotantokaudella vuonna 2014, ja ohjelmassa he esittivät duettona Johanna Kurkelan kappaleen Rakkauslaulu. Saa nähdä, kuullaanko sama kappale rakastavaisten esittämänä myös tänä iltana.

Lue myös: Superromanssi syvenee nopeasti - Samuli Edelmann ja Paula Vesala kuhertelivat hyvin yllättävässä turistikohteessa!

 

Suhde paljastui muutama viikko sitten

Paulan ja Samulin suhde on vielä tuore. Seiska paljasti kaksikon romanssin muutama viikko sitten. Paula ja Samuli kuvattiin suutelemassa Helsingin Punavuoressa.

Samulille kevät kulunut kesä on ollut muutosten aikaa, sillä hän erosi Laura-vaimostaan keväällä. He jättivät avioerohakemuksen yhdessä käräjäoikeuteen huhtikuun lopussa.

Lue myös: Salasuhde Paula Vesalaan syttyi – Samuli Edelmannilla takanaan tuore avioero liki 20 vuoden liiton jälkeen! 

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!