fbq
Uutiset
09.04.2018 19:03
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram
Paula Vesala julkaisi harvinaisen kuvan.
Paula Vesala julkaisi harvinaisen kuvan – matkusti Julius-poikansa kanssa takaisin Los Angelesiin: Pojassa on tuttua näköä - katso!
Uutiset
09.04.2018 19:03
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram

Laulaja Paula Vesala, 36, on pyrkinyt pitämään yksityiselämänsä poissa julkisuudesta. Esimerkiksi hän ei ole kommentoinut suhdettaan näyttelijärakkaansa Johannes Holopaisen, 30, kanssa. Myös Paulan ja muusikko Lauri Ylösen yhteistä Julius-poikaa on harvoin nähty julkisuudessa.

Lue myös: Paula Vesala ja näyttelijärakas Johannes Holopainen palasivat väsyneinä Los Angelesista Suomeen – salakuvat lentoasemalta!

Takaisin Los Angelesiin

Nyt Paula kuitenkin esitteli poikansa seuraajilleen virallisella Instagram-tilillään. Kuvassa kuulokkeet korvillaan oleva Paula istuu lentokoneessa yhdessä poikansa kanssa. Kuvansa yhteyteen Paula on merkinnyt hashtag-tunnisteen #backtolosangeles.

Julius-pojassa on paljon tuttua näköä ja kasvoista tunnistaa, että kenen poika hän on.

 

#backtolosangeles

A post shared by Paula Julia Vesala (@vesalaofficialpage) on

Lue myös: Paula Vesalan ja näyttelijärakkaan suhde syvenee – tuleva urheilutoimittaja-appiukkokin on tavannut!

Herkkä erobiisi

Paula on asunut jo muutaman vuoden Los Angelesissa, jonne hän muutti silloisen aviomiehensä Lauri Ylösen kanssa. Nykyisessä kotikaupungissaan Paula on musiikin tekemisen lisäksi opiskellut näytelmäkirjailijaksi yliopistossa.

Rasmus-yhtyeestä tutusta Laurista Paula erosi vuonna 2016. Erotuntojaan Paula käsitteli helmikuussa julkaisemassaan Nyt on lähtö -kappaleessaan.

Lue myös: Vesalalta herkkä erobiisi: "Annoin sun itteeni satuttaa" - poseeraa sinkun kannessa härskisti haarat levällään!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »