fbq
Uutiset
08.04.2018 13:50
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Paula Vesala ja Johannes Holopainen saapuivat Los Angelesista Suomeen.
Paula Vesala ja näyttelijärakas Johannes Holopainen palasivat väsyneinä Los Angelesista Suomeen – salakuvat lentoasemalta!
Uutiset
08.04.2018 13:50
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Laulaja-näyttelijä Paula Vesala, 36, on viihtynyt Los Angelesissa jo pari vuotta. Myös näyttelijä Johannes Holopainen, 30, joka on yhdistetty Paulaan romanttisessa mielessä, paljasti hiljattain muuttaneensa Enkelten kaupunkiin. Johannes kuitenkin vältteli sanomasta lähteneensä rapakon taa rakkauden perässä.

Lue myös: Paula Vesalaan yhdistetty näyttelijä vaikenee naissuhteistaan - keskittyy musiikkiin ja näyttelemiseen: Olen vaikuttanut vuosia Laivaston monneissa!

– Minulla on Suomessa vielä kaikki asunnot ja muut, mutta elämä Losissa on hieno seikkailu. Tavoitteena on luoda siellä sellaiset kontaktit, että voin hakea rooleja myös ulkomaisista tuotannoista, Johannes kertoi Seiskalle aiemmin kevättalvella.

– Naisasioista olen supi supi, hän lisäsi.

Lento New Yorkin kautta

Rakastavaiset lensivät viime viikolla Los Angelesista New Yorkin kautta Helsinkiin. Mukana oli myös Paulan ja hänen ex-miehensä, muusikko Lauri Ylösen yhdeksänvuotias poika Julius. Johannes vaikuttikin omaksuneen suhteessa myös isäpuolen roolin.

Pitkä lentomatka uuvutti Johannes Holopaisen, Paula Vesalan sekä Paulan ja hänen ex-puolisonsa Lauri Ylösen Julius-pojan.
Pitkä lentomatka uuvutti Johannes Holopaisen, Paula Vesalan sekä Paulan ja hänen ex-puolisonsa Lauri Ylösen Julius-pojan.

Lue myös: Vesalalta herkkä erobiisi: "Annoin sun itteeni satuttaa" - poseeraa sinkun kannessa härskisti haarat levällään!

Lennon laskeuduttua Helsinkiin Johannes jäi taaemmas Juliuksen kanssa, kun Paula kiiruhti väijymään laukkuja hihnalta. Paulan kiiltävä bomber-takki käänsi katseita, mutta pitkän lentomatkan uuvuttamat kanssamatkustajat eivät tunnistaneet silmälaseissa ja ilman meikkiä ollutta tähtilaulajaa.

Tasavuosia täyteen

Johannes oli käynyt matkalla markkinoimassa Hevi reissu -elokuvaa festivaaleilla Teksasissa, mistä hän oli jatkanut Losiin. Siellä kaksikolla lienee ollut myös pienimuotoiset juhlat, sillä reissun aikana Johanneksen mittariin tuli 30 vuotta.

Lue myös: Paula Vesalan ja näyttelijärakkaan suhde syvenee – tuleva urheilutoimittaja-appiukkokin on tavannut!

Kaksikon Suomen-matkan syy jäi hämärän peittoon, sillä kummallakaan ei ole ainakaan tiedossa olevia projekteja kotimaassa.

Paulaa ei ollut tunnistaa silmälaseissa ja meikittä.
Paulaa ei ollut tunnistaa silmälaseissa ja meikittä.

Tuntematon yhdisti

Sekä Paula että Johannes olivat mukana Aku Louhimiehen ohjaamassa Tuntematon sotilas -elokuvassa, ja heidän välinsä lämpenivät kuvausten aikaan.

Aiemmin kaksikko on näytellyt yhdessä myös Syysprinssi-elokuvassa vuonna 2016.

Lue myös: Tässä on Paula Vesalan uusi rakas: Paula ei malttanut pitää näppejään irti näyttelijäkullastaan – kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »