fbq
Uutiset
07.10.2018 18:34
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Mia jussinniemi
Pasila-syndrooma -podcastia tekevää Mia Jussinniemeä uhkaillaan ja painostetaan – jopa hakkerit iskivät: ”Ihmettelen kovasti!”
Uutiset
07.10.2018 18:34
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Journalistiopiskelija Mia Jussinniemi, 45, on jo vuoden omistanut kaiken aikansa Pasila-syndrooma-podcast-sarjalle, jossa hän tutkii huumepoliisin ex-pomo Jari Aarnioon liittyvä tynnyrivyyhtiä. Mia on keskittynyt tutkimaan Suomen historian laajinta rikostutkintaa näkökulmasta, jonka monet mediat ovat jättäneet huomiotta. 

LUE LISÄÄ: JOURNALISTIOPISKELIJA MIAN KOULUTYÖ JARI AARNIOON LIITTYVÄSTÄ TYNNYRIVYYHDISTÄ KASVOI VALTAVAKSI TUTKIVAN JOURNALISMIN TYÖMAAKSI: ”PASILA-SYNDROOMA -PODCAST VIE KOKO ELÄMÄNÍ!”

Hän ei tutki vyyhdissä tehtyjä rikoksia vaan vyyhdin tutkintaa, jossa on lukuisia epäselvyyksiä, joista Seiskakin on uutisoinut.

LUE LISÄÄ: POLIISIN PUUHAT JARI AARNION NAAPURIN TONTILLA JOHTIVAT VIRKARIKOSTUTKINTAAN – KOTIETSINNÖISSÄ MUITAKIN EPÄSELVYYKSIÄ!

Viime aikoina projekti on saanut tunnustusta, ja siitä on tekeillä dokumenttielokuvakin. Mia on selvästi osunut selvityksillään arkaluontoisiin asioihin. 

pasilasyndrooma

Häntä on uhkailtu, viranomaiset ovat painostaneet häntä ja hänen taustojaan on selvitetty luvatta. Pasila-syndrooma-sivusto myös hakkeroitiin äskettäin.

– Hakkerit ylikuormittivat sivua 500 000 sivulatauksella puolentoista vuorokauden ajan, ja sivusto tuhoutui. Rakensin kaiken uudestaan, ja sivujen turvallisuustasoa nostettiin.

Mia on myös joutunut erikoisiin viranomaiskohtaamisiin, joista hän ei vielä halua kertoa.

Pasila-syndroomaan voit tutustua täällä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »