Paratiisihotellin tähti hakattiin laivalla.

Paratiisihotelli-sarjan tähti hakattiin rajusti Summer Up -risteilyllä: pelasti nuoren naisen mieskolmikon kynsistä!

30.11.2017 09:24

Kolme ulkomaalaistaustaista miestä hakkasi tosi-tv-tähden, kun tämä meni väliin kolmikon taluttaessa huonokuntoista tyttöä hyttiin.

Iltalehti uutisoi sunnuntaina, että viikonloppuna järjestetyllä Summer Up -risteilyllä nähtiin vakavia järjestyshäiriöitä, joiden seurauksena useita henkilöitä otettiin kiinni.

Yksi väkivallan uhreista oli Paratiisihotelli-tosi-tv-ohjelmassa nähty Aleksi Jorila, 26, joka joutui kolmen ulkomaalaistaustaisen miehen hakkaamaksi.

Aleksi Jorila nähtiin Paratiisihotelli-ohjelmassa.
Aleksi Jorila nähtiin Paratiisihotelli-ohjelmassa.

Lue myös: Tässä ovat Paratiisihotellin seksikkäät sinkut: promokuvissa runsaasti kurveja ja paljasta pintaa - kuvat!

– Näin, kuinka kolme äijää talutti tyttöä. Tyttö oli niin huonossa kunnossa, ettei pystyssä pysynyt, ja epäilen, että hänet oli ehkä huumattu. Kysyin tytöltä, onko kaikki ok, ja hän sopersi, että haluaa vain hyttiinsä. Tytön hyttikortti oli yhdellä äijistä, Aleksi kertoo.

Iskuja alkoi sataa

Aleksi ei voinut olla puuttumatta tilanteeseen.

– Huusin, että nyt tänne se hyttikortti. Avasin hytin oven, päästin tytön sisään ja vedin oven nopeasti kiinni, etteivät miehet pääsisi sisään.

Lue myös: Paratiisihotellin sinkkukaunottarella järkyttävät ruhjeet, kanava paljastaa vihdoin, mistä ne tulivat - video!

Heti, kun hytin ovi meni kiinni, yksi miehistä heitti Aleksia tuopilla selkään, ja kaikki kolme kävivät Aleksin kimppuun.

Laivan järjestyksenvalvojat saivat tekijät kiinni käytävän valvontakameranauhojen perusteella. Aleksi kertoo, että tekijät ovat myös tunnustaneet teon ja ilmeseisesti kolmikko vietti loppuristeilyn laivan putkassa.

– Luulen, että tyttö oli niin sekaisin, ettei edes muista, minkä luodin hän väisti, sankarillisesti toiminut Aleksi toteaa.

Samainen risteily nousi otsikoihin jo viikonloppuna Loopin somevastaavan Maria "Jekku" Berglundin päihdesekoilun takia.

LUE: Nelosen suositun radiokanavan somessa hurjaa päihdesekoilua - somevastaava Jekku Berglundin outo käytös ihmetyttää: "Ootteko enemmän kännissä ku mä?!"

Katso kuvat Aleksin vammoista ja lue lisää pahoinpitelystä tänään torstaina ilmetsyneestä Seiskasta!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Nelonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!