fbq
Telkkari
22.08.2017 13:27
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen
Paratiisihotelli
Tässä ovat Paratiisihotellin seksikkäät sinkut: promokuvissa runsaasti kurveja ja paljasta pintaa - kuvat!
Telkkari
22.08.2017 13:27
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nelonen

Sara Siepin juontama Paratiisihotelli-sarjan toinen tuotantokausi käynnistyy 13. syyskuuta.

Paratiisihotellissa on mukana aluksi 11 kuumaa sinkkua, jotka taistelevat paikasta trooppisessa luksushuvilassa Sisilian upeissa maisemissa. 

Livillä nähtävä Paratiisihotelli on ihmissuhdepeli, jossa säilyttää paikkansa vain löytämällä itselleen parin. Elämä hotellissa on kimuranttia, eikä paraskaan peluri pysty juonittelemaan ilman, että tunteet ottavat välillä vallan. Lisää kuhinaa aiheuttaa se, että kauden aikana Paratiisihotellin ovet ovat välillä kuin villin lännen saluunassa, kun kilpailijoita tulee ja menee.

Tiedotteen mukaan sarjan toisella kaudelöla meno on ensimmäistä tuotantokautta villimpää ja rohkeampaa. Hotelliin valitut kilpailijat osaavat tiedotteen mukaan juhlia, rakastaa ja pelata täysillä.

Tässä sinkut ovat! Kuvaukset otteita Nelosen tiedotteesta.

ANNIKA KARJALAINEN, 21, HKI (KUUSAMO)

Paratiisihotelli

Annikan matka Paratiisihotelliin alkaa ikävästi, kun hänen matkalaukkunsa katoaa matkalla ja on hukassa päiväkausia. Vaikka tavarat ovat tiessään, mikään ei sammuta naisen aurinkoista hymyä. Kiltin tytön perikuva Annika on hotellissa monen miehen mieleen ja häntä kuvaillaan jopa termillä "vaimoainesta".

Kun peli lähtee kunnolla käyntiin ja kilpakumppaneita aletaan puukottaa selkään, Annikan herttainen luonne joutuu koetukselle. 

IDA KUPIAINEN, 21, TAMPERE

Paratiisihotelli

Ultrajuoksua harrastava, "jumalaisen perseen" omistava Ida on elänyt kurinalaista urheilijan elämää, mutta repäisee kunnolla päästessään Paratiisihotelliin.

Hänestä kuoriutuu kivikova kilpailija, rääväsuinen kiroilija, hulvaton vitsailija ja armoton seksipeto. Myös ötököiden takia kirkuminen on hänen erikoisalaansa.

Paratiisihotelli

Suurin kysymys kuuluukin, kestääkö kukaan mies Idan matkassa. 

SANNI NURMINEN, 20, YLÖJÄRVI

Paratiisihotelli

Ylöjärveläinen kauneusalan yrittäjä ymmärtää rahan arvon, ja saapuu Paratiisihotelliin voitonhimoisena. Sanni pitää tavoitteen kirkkaana mielessään, vaikka käänteet hotellissa tarjoavat yllätyksiä toisensa perään.

Hänestä tuleekin hotellin superpeluri ja hämähäkkikuningatar: tapahtui mitä tahansa, Sannin löytää aina jostakin nurkasta hiomasta strategiaa lähipiirinsä kanssa tai houkuttelemassa uusia ihmisiä lukinverkkoonsa.

Paratiisihotelli

Sannin suunnitelmiin eivät tunteet sovi, mutta loppujen lopuksi ne yllättävät hänetkin. 

KATARIINA JOHANSSON, 18, HELSINKI

Paratiisihotelli

Suomenruotsalainen Katariina rakastaa salilla käyntiä ja on siellä myös töissä. Hän onkin ulkonäöstään tarkka ja viettää Paratiisihotellissa ylivoimaisesti enemmän aikaa peilin edessä kuin kukaan muu.

Katariina lähtee mukaan pelimielellä, mutta lankeaa Paratiisihotellin klassisimpaan ansaan, eli laittaa oikeasti tunteensa peliin.

Paratiisihotelli

Yksi kauden kuumimmista romansseista roihahtaakin heti avausjaksossa. 

PIPSA VÄHÄKAINU, 25, OULU

Paratiisihotelli

Pohjoisen tyttö Pipsa saapuu hotelliin avoimella ja reteällä asenteella. Ihmissuhdepelin raadollisuus kuitenkin yllättää hänet ja pian naisen tunteet vaihtelevat riemusta itkuun salamannopeasti.

Pipsa ei jätä kiveäkään kääntämättä pärjätäkseen pelissä ja jopa seksin harrastaminen taitaa olla häneltä enimmäkseen peliliike. Täydet pointsit siis heittäytymisestä! 

OLIVER GRÖNHOLM, 23, TAMMISAARI

 

ParatiisihotelliSuomenruotsalainen Oliver on Ruotsin Paratiisihotellin suurin fani, ja on hakenut naapurimaan ohjelmaan mukaan monta kertaa. Kaikista tämän kauden kilpailijoista hän onkin eniten Paratiisihotellin miehen prototyyppi:

Ruskettuneet lihakset: X
Rinnan yli ulottuva tatuointi: X
Valkoinen hymy: X

Oliverilla on loistavat hermot ja hän jaksaa olla innostunut kaikesta. Oliver oli luvannut äidilleen, ettei harrasta hotellissa seksiä, paitsi jos luvassa on kolmen kimppa. Sen lupauksen hän pettää heti ensimmäisessä jaksossa - ja sen jälkeen vielä monta kertaa. Mutta se ei ole mikään ihme, sillä lähes kaikki hotellin naiset käyvät häneen kuumina. 

TONI PILVINIEMI, 28, HELSINKI

Paratiisihotelli

Punatukkainen stadilainen duunari Toni on Sisilian helteissä helisemässä vitivalkoisen ihonsa kanssa. Parin tunnin oleskelu auringossa polttaa pahimmillaan pohjoisen viikingin sääreen toisen asteen palovamman.

Muita vaikeuksia huumoriäijä Tonilla ei Paratiisihotellin ihmissuhdekattilassa sitten olekaan. Hän kohtaa kaiken eteen tulevan omalla rennolla tyylillään ja naurattaa muut kuoliaaksi huumorillaan, jota hän heittelee naama täysin peruslukemilla. Voittopotti motivoi Tonia osallistumaan ohjelmaan. 

HUGO JÄRV, 19, HELSINKI (VIRO)

Paratiisihotelli

Nätti poika Hugo on ulkoiselta olemukseltaan hyvin erilainen kuin muut Paratiisihotellin miehet, jotka näyttävät siltä, että asuvat salilla. Poikamaisen viaton ulkomuoto kuitenkin hämää, sillä hän osoittautuu kovaksi pelaajaksi, joka myös uskaltaa laukoa totuuksia päin naamaa kenelle vain.

Paratiisihotellin erilaisiin teemoihin Hugo heittäytyy melkein hullunrohkeasti ja hänellä on loistava kyky nauraa itselleen. Hugosta on helppo veikata myös yhtä katsojien suosikkia. 

RASMUS SARRE, 24, VANTAA

Paratiisihotelli

Komea vantaalainen puhekone aloittaa lomansa Paratiisihotellissa uhkaavissa merkeissä, sillä muut pitävät häntä pelurina ja aikovat hankkiutua hänestä nopeasti eroon.

Kilpailun edetessä mielikuva miehestä muuttuu ja loppujen lopuksi Rasmuksen pelimiehen roolin alta paljastuu todella tunteellinen kaveri. Rasmus aiheuttaa sydämentykytyksiä useammallekin naiselle ja päätyy myös, niin kuin kauniisti sanotaan, tanssimaan partnerinsa kanssa vaakamamboa. 

LARI KAHRE, 18, ÄHTÄRI

Paratiisihotelli

Miesten kuopus on komearaaminen ähtäriläinen Lari, joka tarjoutui kantamaan lätkävarusteensa Sisiliaan kuvauksia varten. Luistimia ei kuvauksissa tarvittu, mutta Larilla menee lujaa ilman niitäkin. Hänestä tulee sekunnissa kaikkien jätkien kaveri ja hän on myös tyttöjen mieleen.

Lari tarjoilee katsojille monenlaista tvviihdettä - myös sitä sensuroitavaa lajia.

Siitäkin hän saa toiselta osapuolelta pelkkiä kehuja. Harmina tosin on, että Paratiisihotellin ehkäisyvälineet osoittautuvat Larille liian pieniksi... 

HENRI ”HP” PIRKKALAINEN, 22, VANTAA

Paratiisihotelli

(Yllätyskirjautuu sisään 2. jaksossa)

HP:n slogan voisi Remua mukaillen olla "höpinää tötteröön", sillä tämä luokan kurittomin kakara ei ole hiljaa kuin nukkuessaan, eikä aina silloinkaan. Katsojat voivat myös pelata juomapeliä ottamalla huikan aina, kun HP:n housut ovat syystä tai toisesta puolitangossa ja koneisto paljaana.

Kaikki tämä huomioon ottaen muut kilpailijat kestävät HP:tä yllättävän hyvin eivätkä ehkä edes huomaa, että porukan maskotti onkin piinkova kilpailija.

HP tulee mukaan ohjelmaan hotellin ensimmäisenä uutena vieraana jo toisessa jaksossa, ja hän vilahtaa
mieleenpainuvalla tavalla myös jo avausjaksossa.