crista jaatinen

Pakaraimplanttiensa takia hengenvaaraan joutunut suomalaismissi tekee elämäntapamuutoksen - paljasti iloisen uutisen: häät tulossa!

Uutiset | 21.03.2018 19:38

Suomen seksikkäin -ja Miss Bum Bum Finland -kilpailuista julkisuuteen noussut Crista Jaatinen oppi kantapään kautta, ettei peppuimplanttinen ottaminen ollut paras mahdollinen päätös. Crista oli niin epäonninen, että leikkauksen jälkeiset tulehdukset meinasivat viedä 19-vuotiaan naisen hengen. 

Lue lisää: 18-vuotiaan suomalaisen peppumissin jätti-implantit poistetaan – viisi tulehdusta ja mätää valuvat pakarat! "Välillä mietin, miksi edes nousisin sängystä"

Cristan pakaraimplantit poistettiin Jorvin sairaalassa aikaisemmin tässä kuussa. Nyt Crista voi jo paremmin, ja hän avaa tuntemuksiaan tuoreessa blogipostauksessaan

- Aloin oikeasti miettimään asioita mitkä ovat mulle tärkeitä. Oli todella vaikeaa kohdata itsensä ja oikeasti ymmärtää miten ihmeessä vielä joulun aikaan laitoin ulkonäköni terveyteni edelle?

- Ulkonäkö on meille jokaiselle ainakin jollain tavalla tärkeä, minulle se oli niin tärkeä, etten välittänyt siitä, vaikka tiesin että kuolen. Hullua, eikö? Nyt vasta jälkeenpäin tajusin, kuinka vaarallinen tilanne oli kyseessä, ja että olisin ihan oikeasti voinut kuolla. 

Naimisin kesällä 2019

Leikkauksen jälkeinen elämä ei ole ollut Cristalle helppoa. Hän kertoo heräilevänsä järkyttäviin painajaisiin keskellä yötä, eikä hän välttämättä halua poistua kotoaan ahdistuksen vuoksi.

- Puolisoni on herännyt jo useampaan otteeseen siihen kun alan itkemään ja huutamaan unissani ja on joutunut minua rauhoittelemaan. Tästä kaikesta toipuminen tulee viemään kuukausia jos ei jopa vuosia.

Nuori nainen kertoo myös, että hänellä on edessään elämäntaparemontti. Sen lisäksi Cristan elämässä on alkamassa jännittävät ajat, sillä vaaleaverikkö on alkanut suunnittella hänen ja kihlattunsa tulevia häitä.

- Aloitettiin myös meidän hääsuunittelut Patrikin kanssa, se on ollut minulle iso piristys. Olemme siis menossa naimisiin 2019 kesällä, mutta sen enempää en vielä tässä vaiheessa kerro. On ollut aivan mahtavaa, kun on löytänyt itselleen elämänkumppanin. On myös todella ihanaa nähdä kuinka paljon se toinen susta oikeesti välittääkään ja on seissyt rinnallani koko tämän ajan, eihän siitä voi kun tulla hyvä mieli.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!