fbq18-vuotiaan suomalaisen peppumissin jätti-implantit poistetaan – viisi tulehdusta ja mätää valuvat pakarat! "Välillä mietin, miksi edes nousisin sängystä" | Seiska
crista jaatinen

18-vuotiaan suomalaisen peppumissin jätti-implantit poistetaan – viisi tulehdusta ja mätää valuvat pakarat! "Välillä mietin, miksi edes nousisin sängystä"

Uutiset | 15.02.2018 16:40

Miss Bum Bum Finland -ja Suomen seksikkäin -kilpailusta tuttu Crista Jaatinen, 18, kertoi alkuvuodesta blogissaan, että hänen suuret peppuimplanttinsa joudutaan poistamaan hurjien tulehdusten vuoksi.

Taustaa: 18-vuotiaan Miss Peppu -finalistin pyllyleikkauksesta tuli helvettiä - silikoneista hirvittävät tuhot: "Pakaroistani valui mätää!" 

Pakaroihin ilmestyi muun muassa mätää valuvia paiseita, sekä implantti törrötti rumasti. Crista joutui sairaalahoitoon useiksi päiviksi.

crista jaatinen
Miss Bum Bum Finland -finalistit Juulia, Tanja ja Crista

- Tälläkin hetkellä istuminen on vaikeaa. Minulla on jatkuva antibioottikuuri ja kuluneen vuoden olen sairastanut lähes kokonaan, reilua viikkoa lukuun ottamatta, Seiskan tavoittama Crista kertoo. 

Implanttien poistoleikkaus tehdään Suomessa. Alkuperäinen leikkaus suoritettiin Liettuassa. 

- Koska implanttini ovat sen verran suuret, niin tulevaisuudessa pakaroille on tehtävä jonkinlainen korjausleikkaus, mutta se ei todellakaan ole tämän ajan murhe. Implanteista toipuminenkin kestää noin kuusi kuukautta. 

Implantit ja niistä aiheutuneet ongelmat eivät ole olleet ainoastaan fyysisiä. Prosessi on ollut Cristalle raskas myös henkisesti. 

- Välillä mietin, miksi edes nousisin sängystä, sillä en yksinkertaisesti pysty tekemään mitään. Siitä on kauan aikaa, kun olen esimerkiksi edellisen kerran urheillut.  

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!