fbq
Uutiset
15.12.2018 11:32
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Petra Olli ja Indrek-rakas eksyivät Helsingin yössä.
Painimestari Petra Olli ja Indrek-rakas eksyivät Helsingin yössä Linnan juhlien jälkeen: liftasivat jatkoilta hotelliin ja koskettelivat toisiaan – kuva!
Uutiset
15.12.2018 11:32
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Painin maailmanmestari Petra Olli, 24, nähtiin Linnan juhlissa virolaisen poikaystävänsä Indrek Vassusin kanssa. Pariskunta juhli hotelli Kämpin jatkoilla varsin railakkaasti.

Monimutkaiseksi hommat menivät, kun rakastavaiset lähtivät hienostohotellista hieman ennen neljää. He lähtivät kuumeisesti etsimään hotelli Presidenttiä mutta eksyivät heti alkumetreillä.

Espalla Petra innostui taivuttelemaan itseään erikoisiin asentoihin.
Espalla Petra innostui taivuttelemaan itseään erikoisiin asentoihin.

 

Lue lisää: Painin maailmanmestari Petra Olli juhli rankasti Linnan jatkoilla: Hoiperteli, kuherteli ja näytti keskisormea!

Suunnistusoperaation aikana Petraa alkoi haukottaa siihen malliin, että Indrekin täytyi keksiä jotakin. Varatut taksit suhahtelivat parin ohi viuhuen, joten Indrekilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin pysäyttää ohi ajanut auto.

Seiskalla ei ole tietoa, oliko piskuinen Chevrolet taksi, vai ottiko kuski eksyneen pariskunnan hyvää hyvyyttään kyytiin. Kaksikko kuitenkin hyppäsi tyytyväisenä auton takapenkille ja pääsi lopulta Presidentti-hotellille.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »