Uutiset

Pahoinpitelytapaus tuhosi Joonas Loirin maineen ja työt – muuttaa Saksaan: Minua kutsuttiin tappaja-Loiriksi!

21.05.2017 11:00

Musiikkivideo-ohjaaja ja dj Joonas Loirin, 35, pahoinpitelytapauksen käsittely jatkui viime maanantaina.

– Toivottavasti tämä on nyt ohi ja voin jatkaa elämääni. Minulta on tämän takia mennyt yksi vakityö alta ja lisäksi useita muita työmahdollisuuksia, Joonas kertoo Seiskalle.

Joonas saapui oikeudenkäyntiin melkein suoraan Berliinistä, missä hänelle on kohusta huolimatta avautunut uusia työmahdollisuuksia.

– Minulla on neuvottelut käynnissä saksalaisen levy-yhtiön kanssa, ja aion muuttaa Berliiniin kesän jälkeen. Ei minulla ole mitään, mikä pitäisi täällä.

Taustaa: JOONAS LOIRIN PAHOINPITELYTAPAUS – UHRI: MUISTIKUVANI LOPPUVAT SIIHEN, KUN NÄIN LOIRIN

Joonas istui tapauksen vuoksi tutkintavankeudessa kaksi kuukautta viime kesänä. Aluksi tapausta tutkittiin tapon yrityksenä. Epäilty rikosnimike lieveni nopeasti, mutta Joonaksen maineeseen otsikoinnilla oli pysyvä vaikutus.

Vangitsemisen jälkeen Joonaksen naama oli jokaisessa lehdessä ja otsikot huusivat, että hänet on vangittu tapon yrityksestä.

– Eniten tässä on vaivannut tapauksen uutisointi. Minut leimattiin tappajaksi. Kerran olin menossa Långvikin kylpylään kylpemään, ja ensimmäisenä pukuhuoneessa kuulin, kun joku sanoi, että tuolta tulee tuo tappaja-Loiri. Lähdin siltä seisomalta takaisin kotiin, Joonas kertoo.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!