Uutiset

Joonas Loirin pahoinpitelytapaus – uhri: Muistikuvani loppuvat siihen, kun näin Loirin

15.05.2017 13:08

Musiikkivideo-ohjaaja ja dj Joonas Loirin pahoinpitelytapauksen käsittely alkoi tänään maanantaina Helsingin hovioikeudessa. Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Joonaksen viime heinäkuussa perusmuotoisesta pahoinpitelystä 60 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen. 

Syyttäjä vaatii Joonakselle kuitenkin kovempaa tuomiota törkeästä pahoinpitelystä sekä tappeluun osallistumisesta. Tapahtumat liittyvät Joonaksen ja asianomistajan väliseen, ihmissuhteista syttyneeseen riitaan. Hovioikeudessa kuultiin ensimmäisenä asianomistajaa, jonka muistikuvat tilanteesta olivat kuitenkin hyvin hatarat.

- Tapaus liittyi siihen, että olin kuullut Loirin puhuneen minusta perättömiä asioita. Kyseessä oli kuitenkin hyvä tuttavani, niin pyysin hänet meille kotiin selvittämään tapahtunutta, asianomistaja muisteli oikeudessa.

- Olimme sopineet puhelimitse, että hän tulisi paikalle, kun pääsen töistä maanantaina. Muistikuvani päättyvät siihen, kun tulin töistä pihaani, näin siellä odottaneen Loirin ja kävelin häntä kohti. Seuraavat muistokuvani ovat siitä, kun herään Töölön sairaalasta teho-osastolta, hän lisäsi.

Myöntää yhden lyönnin

Joonaksen mukaan asianomistaja oli yrittänyt saman tien lyödä häntä, ja siitä seurasi käsikähmä, jossa ei kuitenkaan käynyt kenellekään mitään vakavampaa. Joonaksen mukaan tilanne päättyi siihen, kun hänen mukanaan ollut kaveri erotti riitapukarit, jonka jälkeen Joonas ja hänen kaverinsa poistuivat paikalta.

Paikalle oli kuitenkin tällöin saapunut muitakin henkilöitä, mutta Joonas ei omien sanojensa mukaan ole tietoinen, mitä paikalla tapahtui, kun hän oli poistunut kaverinsa kanssa. Hän myöntää ainoastaan lyöneensä uhria kerran avokämmennellä. 

Joonaksen mukaan kaksikon riita lähti käyntiin siitä, kun hän oli useasta lähteestä kuullut, että asianomistaja olisi lähtenyt kaksistaan jatkoille hänen silloisen kihlattunsa kanssa.
 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!