aamulypsy

Outo sotku Aamulypsyn ympärillä! Jaajo tiedotti suosikkiohjelman paluusta - ohjelmapäällikkö tiukan vähäsanaisena tauosta: "Kuunnelkaa huomenna"

Uutiset | 29.09.2020 17:05

Kuten Seiska uutisoi aiemmin tiistaina, Radio Suomipopin suosikkiohjelma Aamulypsy on vetäytynyt hetkellisesti tauolle tuntemattomasta syystä.

Suomipopin Facebook-sivulla tiedotettiin tiistaina, että Aamulypsyn suorien lähetysten tilalla on maanantaina ja tiistaina esitetty ohjelman koosteita vanhoista lähetyksistä.

- Huomentapäivää! Tiistaiaamua vietetään eilisen tavoin poikkeuksellisesti Aamulypsyn best-offien parissa. Toivottavasti ymmärrätte ja toivotaan, että paluu studioon voi tapahtua mahdollisimman pian, Suomipopin Facebook-päivityksessä kerrottiin tiistaiaamuna.

Syytä ohjelman jäämisestä tauolle ei ole kerrottu julkisuudessa, eivätkä ohjelman juontajatkaan Jaajo Linnonmaa, Janni Hussi tai Tuukka Ritokoski kommentoineet asiaa sosiaalisessa mediassa aamupäivällä.

Lue lisää: Sokki radiokuuntelijoille: Aamulypsy joutui yllätystauolle, suorat lähetykset peruttu - "Toivottavasti ymmärrätte"

Jaajo kommentoi

Tiistaina iltapäivällä Jaajo kuitenkin päätti radiohiljaisuuden ja ilmoitti Aamulypsyn palaavan "normaalisti" eetteriin.

- Huomenna Lypsy normaalisti, Jaajo viestitti Seiskalle tiistaina iltapäivällä.

Juontaja kertoi asiasta myös Instagram-tilillään. Kovin tarkasti Jaajo ei kuitenkaan kertonut syytä kaksi päivää kestäneelle tauolle.

- Sori parin päivän hiljaiselo. Ollu vähän hommia. Huomenna taas Lypsy ihan normaalisti, Jaajo sanoi Instagram-päivityksessään.

Lue myös: Hovioikeus hylkäsi syytteet - Aamulypsy-tähtien vitsailu ei täyttänyt kunnianloukkauksen merkkejä!

Lisäksi Jaajo mainosti tulevaa Diili-ohjelmaa, jota hän luotsaa.

- Ja Diilikin alkaa kohta. Tulossa huikea spektaakkeli ja itseäkin jännittää uus proggis ihan valtavasti. Onhan se nyt ihan älytöntä, että Diilin voittajasta tulee mun TYÖKAVERI.

Eräs Jaajon seuraaja kommentoi juontajan päivitykseen, että "Ei siis ollut koronaa", johon Jaajo vastasi ytimekkäästi:

- Juu ei, voi luoja, Jaajo sanoi ja lupaili puhuvansa tauon syytä enemmän keskiviikon lähetyksessä.

Ohjelmapäällikkö vähäsanaisena

Seiska sai jo aiemmin tiistaina vihjeitä, että Aamulypsy palaisi eetteriin keskiviikkona, mutta Jaajo ja Tuukka Ritokoski olisivat mahdollisesti sivussa suorasta lähetyksestä. Heidän sijaansa ohjelmaa olisivat juontaneet Aamulypsyn tuorein juontajakiinnitys Janni Hussi sekä ohjelman hovimuusikko Ilkka Ihamäki.

Seiska tiedusteli asiaa alkuiltapäivästä Suomipopin ohjelmapäälliköltä Sami Virtaselta, joka kuitenkin oli vähäsanainen asian suhteen.

Hei! Pitääkö paikkaansa, että Janni Hussi ja Ilkka Ihamäki tuuraavat Jaajoa ja Tuukkaa huomisesta alkaen?

- Kuunnelkaa huomenna aamulla radiosta, Sami totesi.

Tuleeko tästä siis erillistä mediatiedotetta?

- Kuunnelkaa huomenna radiosta, Sami toisti.

Eli tarkoitatko, että erillistä mediatiedotetta ei ole tulossa, vaan kuuntelemme täällä toimituksessa aamulla radiosta, mikä on tilanne?

- Näin juuri. 

Tämän jälkeen Sami Virtanen löi luurin korvaan kuuntelematta toimittajan jatkokysymyksiä.

Teksti:Anna Tenhu & Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!