Hyppää pääsisältöön
aamulypsy

Hovioikeus hylkäsi syytteet - Aamulypsy-tähtien vitsailu ei täyttänyt kunnianloukkauksen merkkejä!

Hovioikeus on todennut Radio Suomi Popin Aamulypsyn juontajat Jaajo Linnonmaan ja Juha Perälän syyttömäksi kunnianloukkaukseen. Hovioikeus velvoitti heidät oikeuteen haastaneen Jarmo Viljasen korvaamaan juontajien oikeudenkäyntikulut.

Myös käräjäoikeus totesi kolmikon ja heidän työnantajansa Sanoma Media Finlandin syyttömiksi viime elokuussa.

Mistä on kyse?

TAUSTAA:

Tämä radiopätkä poiki Aamulypsylle syytteen kunnianloukkauksesta ja 1,6 miljoonan euron vaatimukset - kuuntele kohulähetys!
Nyt puhuu Aamulypsyltä miljoonakorvauksia vaativa yrittäjä - penää 400 000 euroa minuutilta: Kukaan ei uskalla koskea tähän!

Juontajat oikeuteen vienyt yrittäjä Jarmo Viljanen katsoi, että kolmikko oli esittänyt hänestä valheellista tietoa Aamulypsyssä joulukuussa 2014. Ohjelmassa käsitelty tapaus liittyi Viljasen yritykseen, joka toi Suomeen neljällä raidalla koristeltuja kenkiä. Urheiluvaatemerkki Adidas haastoi Viljasen firman oikeuteen, koska katsoi, että kengissä kopioitiin sen brändiä.

Yrittäjä vaati jo käräjäoikeudessa Aamulypsyn juontajilta ja päätoimittajalta 1,6 miljoonan euron korvauksia. Kenkäyrittäjä ajoi syytettään kunnianloukkauksesta itse, koska asiasta oli tehty aiemmin syyttämättäjättämispäätös.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!