fbq
Uutiset
29.09.2020 10:29
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media
Aamulypsy
Sokki radiokuuntelijoille: Aamulypsy joutui yllätystauolle, suorat lähetykset peruttu - "Toivottavasti ymmärrätte"
Uutiset
29.09.2020 10:29
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Nelonen Media

Radio Suomipopin kuuntelijat ovat joutuneet tällä viikolla yllättäen pettymään jo kahdesti avatessaan radion aamun sarastaessa. Kanavan suosikkiohjelman Aamulypsyn suorat lähetykset ovat nimittäin jääneet kokonaan väliin tältä viikolta.

Sekä maanantaina että tiistaina kanavalla on kuultu vanhoja Aamulypsy-koosteita.

Kanava tiedotti asiasta tiistaiaamuna.

- Huomentapäivää! Tiistaiaamua vietetään eilisen tavoin poikkeuksellisesti Aamulypsyn best-offien parissa. Toivottavasti ymmärrätte ja toivotaan, että paluu studioon voi tapahtua mahdollisimman pian, Suomipopin Facebook-päivityksessä kerrotaan.

Tarkempi syy suorien lähetysten joutumisesta tauolle on jääny julkisuudelta pimentoon. Ohjelman juontajat Jaajo Linnonmaa, Janni Hussi ja Tuukka Ritokoski eivät ole kommentoineet asiaa sosiaalisessa mediassa.

Ohjelman fanit ovat ilmaisseet pettymystään Facebookissa, ja kanava reagoi viesteihin myöhemmin tiistaiaamuna seuraavalla viestillä:

- Kiitos ymmärryksestä, kunnioitetaan kaikkien yksityisyyttä sen verran ettei lähdetä kenenkään terveystietoja ja muita henkilökohtaisuuksia spekuloimaan sen enempää, Suomipopin Facebook-tilillä kommentoitiin.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »