Uutiset

Onnea, Kimi, 40 vuotta! Vieras nainen aviovuoteessa, gorillapuku ja hengenvaarallinen juhannus – näistä kohuista Räikkönen muistetaan!

17.10.2019 11:02

Tänään torstaina (17.10.) nelikymppisiään juhlivasta formulatähti Kimi Räikkösestä tuli Sauberin F1-tallissa todellinen sensaatio debyyttikaudellaan 2001. Tuolloin F1-lupauksen maine oli vielä puhtoinen. Hän seurusteli 19-vuotiaan lukiolaisen Hannan kanssa. Suhde kukoisti, ja pari suunnitteli yhteistä kotia Sveitsiin. Ensimmäinen kausi ei ehtinyt vanheta kuin kaksi kuukautta, kun Kimin todellinen luonto alkoi puskea esiin.

Kimi ja Hanna

Keväällä Kimi pistäytyi viikonloppumatkalla Suomessa, ja herätti runsaasti huomiota Helsingin yöelämässä. Baarikierrokselta tarttui mukaan daami, jonka F1-ajuri kuljetti makuukammariin. Nainen kertoi myöhemmin Seiskalle, että yhteinen yö sisälsi kiihkeää suutelua, ja F1-tähti olisi halunnut mennä vieläkin pidemmälle.

Hengenvaarallinen juhannus!

Debyyttikautensa loppupuolella Kimin Hanna-rakas kyllästyi yöelämässä kaahaavaan mieheensä. Kuvioihin astui Miss Suomen perintöprinsessa Jenni Dahlman. Suhde eteni nopeasti – jo tammikuussa 2002 missikaunotar oli rengastettu.

Tämä ei Kimiä rauhoittanut. Juhannus 2003 taittui luksusjahdilla, jossa hän ajautui taisteluun laivan radioantennin kanssa. Jäämies selvisi kamppailusta voittajana: hän katkaisi antennin ja heitti sillä keihästä.

Hetkeä myöhemmin Kimi horjahti pää edellä paatin alemmalle kannelle. Pudotus oli hengenvaarallinen, eikä ollut kaukana, että tähtikuski olisi pudonnut mereen.

Kolmen päivän ryyppyputki Espanjassa!

Kimi nai Jenninsä massiivisten turvatoimien alla Vanajanlinnassa kesällä 2004. Auvo nuorikon kanssa ei kestänyt kauaa. Marraskuu 2004 on Kimin osalta surullisen kuuluisa. Tuolloin Seiska kertoi kolmen päivän ryyppyputkesta Playa del Inglesissä Espanjassa, missä F1-miljonääri juhli ilman vihkisormustaan ja nyyhki Jennin jättäneen hänet.

Kimi ÄRikkönen Espanjassa.

Suomalaisbaareissa Kimi löi 500 euron seteleitä pöytään ja tarjosi kaikille valkovenäläisiä. Hän päätyi humalassa esimerkiksi kesken Dannyn keikan hieromaan iskelmälegendan hartioita ja kähmimään tämän tanssityttöjä. Tolskaus saatiin loppumaan vasta, kun Virve Rostin silloinen poikaystävä kantoi Kimin väkisin pois lavalta.

Vieras nainen aviovuoteessa!

Vuonna 2005 Kimi Räikkönen juhli Suomen-lomallaan rajuin menoin. Hänen ryyppyreissuistaan raportoitiin pitkin maakuntia, ja Helsingissä meno kävi vielä hurjemmaksi. Jäämies lähti Kaivohuoneelta kahden naisen kanssa Porkkalan-kartanolleen. Yhteissaunomisten jälkeen Kimi vei toisen kaunottarista aviovuoteeseensa. Aamun valjetessa Jenni-vaimo tuli kotiin, raivostui ja ajoi asunnosta joka iikan ulos – mukaan lukien Kimin.

– Voit vain kuvitella… Kyllä siinä kiire tuli kaikille, pedistä paennut nainen myönsi Seiskalle.

Kimi Räikkönen ja vieras nainen.

Kansainvälinen kohu gorillana!

Kimin voitontahto on näyttäytynyt myös vapaa-ajalla. Vuonna 2007 hän osallistui F1-legenda James Huntin nimellä Hangossa pidettyyn Poker Run -muskelivenetapahtumaan. Kimi herätti kansainvälistäkin huomiota sonnustautumalla venekisassa mustaan gorilla-asuun.

Silminnäkijöiden mukaan Kimi pohti asuvalintaansa pitkään: edellisenä iltana hänet oli näet bongattu testaamasta pirun sarvia ja enkelin siipiä.

Kimi Räikkönen gorillana.

Korkkasi Matin saunan!

Suomessa juhliessaan Kimi nauttii usein muiden julkkisten seurasta. Vuonna 2007 hän veneili Tampereen suunnalla ja sai päähänsä tavata Matti Nykäsen. Mäkilegenda ilmoitti haluavansa vihkiä uuden saunansa käyttöön Kimin johdolla. Naapureiden mukaan laulu raikasi saunalla pikkutunneille asti.

Kimi Räikkönen ja Matti Nykänen

Kutsui Seiskan kylään!

Kimillä on ollut läpi uransa värikäs suhde Seiskaan. Hänen toilailuistaan on kirjoitettu palstametreittäin uutisia, mutta juttuja on tehty myös yhteistyössä. Vuonna 2012 Jäämies avasi myös Porkkalanniemen-kotinsa ovet Seiskalle. Haastattelussa Kimi avautui suhteestaan niin rahaan, alkoholiin kuin silloiseen vaimoonsa Jenniin. Hän kertoi kutsuvansa Seiskaa myös hauskasti Raamatuksi.

– Toivottavasti jossain kohtaa saisin perheen ja kaikki lapset olisivat terveitä. Se olisi varmaan pääasia, Kimi kertoi rennosti kotisohvallaan neljä vuotta ennen esikoispoikansa syntymää.

Kimi Räikkösen kotiesittely.

Avioero paljastettiin Seiskassa!

Kimin ja Jenni Dahlmanin viilentyneestä avioliitosta satoi uutisia usean vuoden ajan. Lopulta kahdeksan avioliittovuoden jälkeen pariskunnan ero paljastettiin Seiskassa alkuvuodesta 2013.

– Asumusero on ikävä tosiasia, Räikkösten asiainhoitaja vahvisti.

Kimin ja Jennin hääkuva.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:All Over Press, Lehtikuva ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!