MInttu Räikkönen vähensi juhlimista.

Bileprinsessasta perheenäidiksi! Minttu Räikkönen vähensi juhlimista lasten myötä – ”Ei ole aikaa pörrätä ravintoloissa!”

08.05.2019 07:04

Kimi ja Minttu Räikkösen suhde roihahti kesällä 2013, kun he kohtasivat Kimin Porkkalan-asunnolla juhlissa. He olivat tavanneet jo kaksi vuotta aiemmin, mutta tuolloin Kimi oli naimisissa ex-vaimonsa Jenni Dahlmanin kanssa ja Minttu oli parisuhteessa.

Lue myös: Muistatko? Näin Kimin ja Mintun suhde paljastui – nostalgiset kuvat Jäämiehen railakkaasta bilekesästä!

Tapasin Mintun ensi kertaa kaksi vuotta sitten helsinkiläisessä Erottaja- karaokeravintolassa. Minttu ja Kimi keräsivät runsaasti katseita, mutta juhlivat siinä missä muutkin asiakkaat.

– Minulla ei ole aikaa pörrätä ravintoloissa samalla tavalla kuin ennen lapsia. Totta kai välillä tulee käytyä juhlimassa, Minttu kertoo naurahtaen.

Lue myös: Kimi ja Minttu Räikkönen rellestivät karaokebaarissa – hännystelijä kantoi viinalasteja pöytään, Kimi vaati taputuksia ja uhkaili ulosheitolla!

Viime kesänä pariskunta juhlisti 2-vuotishääpäiväänsä Helsingin yössä, luonnollisesti karaoken parissa. Juhlinta jatkui peräti 12 tuntia, ja Kimi intoutui illan aikana esittämään Johanna Kurkelan Rakkauslaulun sekä Pete Parkkosen kanssa Irwin Goodmanin Häirikkö-kappaleen.

Minttu taas räppäsi radiojuontaja ja tv-kasvo Anni Hautalan kanssa JVG:n Tarkenee-biisin.

Lue myös: Harvinaisen railakas video Minttu Räikkösestä: loilotti yöllä karaokessa JVG-hittiä vauhdikkaassa juhlatunnelmassa radiotähti Anni Hautalan kanssa - katso!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!