fbqOnko tässä Suomen kovin ego? Seiska kysyi Juhani Tammiselta, onko hän ikinä ollut väärässä – vastaus loksauttaa leuan! | Seiska
Vain Seiskassa!
Juhani Tamminen.

Onko tässä Suomen kovin ego? Seiska kysyi Juhani Tammiselta, onko hän ikinä ollut väärässä – vastaus loksauttaa leuan!

Uutiset | 24.10.2019 13:03

Kiistatta kovia urheilusaavutuksia saavuttanut legenda ja arvostettu ammattimies. Sievoisia summia tienannut yrittäjä ja värikkäitä lausuntoja jakeleva kommenttiautomaatti.

Juhani Tamminen on mies, jota rakastetaan ja vihataan. Hän on mies, jolta löytyy mielipide joka lähtöön – ja mies, joka ei myöskään pelkää laukoa niitä ääneen.

Lue myös: Olisitko roikottanut Janni Hussia Aurajoen yllä, Juhani Tamminen? Ärsytetty Aurinkokuningas lataa Seiskalle lopullisen totuuden: ”Idioottikin tajuaa…”

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Onko Tami koskaan ollut väärässä?

Monia ärsyttää Tammisen tyyli luetella joka käänteessä omia saavutuksiaan. Joidenkin mielestä Tami myös antaa itsestään sellaisen kuvan, että se on my way or highway eikä mitään siltä väliltä.

– Se on tapani tehdä. Olen hyvin tietoinen siitä, etteivät kaikki varmasti tykkää siitä, mutta herranjestas: en minäkään kaikista tykkää. Pystyn silti elämään sen asian kanssa, hän sanoo Seiskalle.

Lue myös: Tätä asiaa Juhani Tamminen ei salli mökillään – ”Se on välittömästi 5+20 minuutin käytösrangaistus ja laiturilta mereen!”

Sitä paitsi kyseessä on kuulemma sikäli harhaluulo, että jos Tamminen mokaa, hänellä ei ole ongelmaa nostaa kättä pystyyn virheen merkiksi. Näin hän ainakin itse väittää.

Seiska päätti silti ihan piruuttaan kysäistä häneltä seuraavaa:

Juhani Tamminen, oletko ikinä ollut väärässä?

– Kerran olin lähellä. Mutta Luojan kiitos tulin sitten järkiini ja totesin, että ei helvetti... Kyllä minä tiedän parhaiten, hän heittää pilke silmäkulmassa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!