fbqOlutta ruokajuomaksi! Danny ja Helmi Loukasmäki saivat helsinkiläisravintolan lounastajat hieraisemaan silmiään! | Seiska
Helmi Loukasmäki ja Danny

Olutta ruokajuomaksi! Danny ja Helmi Loukasmäki saivat helsinkiläisravintolan lounastajat hieraisemaan silmiään!

Uutiset | 06.02.2021 07:23

Ruokailijat hieraisivat silmiään helsinkiläisravintolassa viime viikon keskiviikkona.

Danny ja Helmi astelivat sisään lounaan alettua. Danny maksoi herrasmiehenä ruuat ja otti samalla itselleen pienen ohrapirtelön ruokajuomaksi. Ruokailtuaan pariskunta poistui ravintolasta yhtä nopeasti kuin tulivatkin, ruuan äärestä rupatellaan.

Lue myös: Nuoren kaunottaren mitta alkaa täyttyä! Dannyn, 78, luona majoittuva Helmi Loukasmäki, 19, ärsyyntyy suhdeuteluista: ”Tämä meidän juttumme on täysin oma valintani!”

Helmi levytysstudiolla

Ensin nuori pohjanmaalaisblondi pääsi viettämään unelmiensa suvea musiikkineuvoksen Rauman-huvilalla. Taianomaista kesäpestiä seurasi syventynyt ystävyys 78-vuotiaaseen konkariin, jonka Kirkkonummen kivilukaalissa hujahti koko syksy.

19-vuotias Helmi on nauttinut ajastaan Dannyn luona.
19-vuotias Helmi on viettänyt paljon aikaa Dannyn luona.

Lue myös: Psyykkeen romahtamisvaara – Helmi Loukasmäki, 19, vaikeiden valintojen edessä! Dannylta, 78, selkeä ohje nuorelle ystävälleen

Nyt nuori Helmi on päässyt kokemaan jälleen jotain uutta: urallaan useita tähtiartisteja alkuun auttanut Danny on tutustuttanut nuorta ystäväänsä studiotyöskentelyn saloihin.

– Kävimme hyvän ystäväni, kapellimestari ja levytuottaja Petri Kokon luona Lahdessa tutustumassa studiotyöskentelyyn. Se oli kaikkinensa hedelmällinen kokemus, Danny kertoi Seiskalle tammikuussa.

Helmi on päässyt kokemaan jälleen jotain uutta: urallaan useita tähtiartisteja alkuun auttanut Danny on tutustuttanut nuorta ystäväänsä studiotyöskentelyn saloihin.
Helmi on päässyt kokemaan jälleen jotain uutta: urallaan useita tähtiartisteja alkuun auttanut Danny on tutustuttanut nuorta ystäväänsä studiotyöskentelyn saloihin.

Lue myös: Upea blondi studiossa! Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, järjesti Helmi Loukasmäelle, 19, intiimin studiosession Lahdessa: ”Kaikkinensa hedelmällinen kokemus”

Studiosessio oli Helmille ensimmäinen laatuaan, mutta aivan kylmiltään 19-vuotias kaunotar ei nuotteja lueskellut. Ikänsä musiikkia harrastanut vaaleaverikkö on laulanut kuorossa ja taitaa peräti neljä eri instrumenttia: pianon, kitaran, viulun ja harmonikan.

– Studiopäivästä jäi hyvä fiilis, oli mukavaa. Danny on tosi hyvä opettaja aivan kuin Petekin. Toki se kaikki oli vasta harjoittelua ja kokeilua, enkä vielä tiedä, mitä haluan isona tehdä. Kartoitan nyt välivuoden aikana vähän kaikenlaisia vaihtoehtoja, Helmi kertoi Seiskalle studiosession jälkeen.

Lue myös: Dannyn kanssa Petri Kokon kotistudiolla viihtynyt Helmi Loukasmäki: ”Pete sanoi, että olen selvästi tosi musikaalinen, ja että laulan hyvin” – katso kuvat!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja D-TUOTANNON ARKISTO

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!