fbq
Uutiset
15.01.2021 17:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: D-TUOTANNON ARKISTO
Danny ja Helmi Loukasmäki
Upea blondi studiossa! Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, järjesti Helmi Loukasmäelle, 19, intiimin studiosession Lahdessa: ”Kaikkinensa hedelmällinen kokemus”
Uutiset
15.01.2021 17:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: D-TUOTANNON ARKISTO

Helmi Loukasmäki, 19, saattoi iskeä kultasuoneen tutustuessaan Ilkka ”Danny” Lipsaseen.

Ensin nuori pohjanmaalaisblondi pääsi viettämään unelmiensa suvea musiikkineuvoksen Rauman-huvilalla. Taianomaista kesäpestiä seurasi syventynyt ystävyys 78-vuotiaaseen konkariin, jonka Kirkkonummen kivilukaalissa hujahti koko syksy.

Nyt nuori Helmi on päässyt kokemaan jälleen jotain uutta: urallaan useita tähtiartisteja alkuun auttanut Danny on tutustuttanut nuorta ystäväänsä studiotyöskentelyn saloihin.

– Kävimme hyvän ystäväni, kapellimestari ja levytuottaja Petri Kokon luona Lahdessa tutustumassa studiotyöskentelyyn. Se oli kaikkinensa hedelmällinen kokemus, Danny iloitsee Seiskalle Helmi rinnallaan.

danny ja helmi

Musiikillinen monitaituri

Studiosessio oli Helmille ensimmäinen laatuaan, mutta aivan kylmiltään 19-vuotias kaunotar ei nuotteja lueskellut. Ikänsä musiikkia harrastanut vaaleaverikkö on laulanut kuorossa ja taitaa peräti neljä eri instrumenttia: pianon, kitaran, viulun ja harmonikan.

– Kyllä piano on niistä kaikkein rakkain. Rakastan kyllä laulamistakin, Helmi kertoo.

– Studiopäivästä jäi hyvä fiilis, oli mukavaa. Danny on tosi hyvä opettaja aivan kuin Petekin. Toki se kaikki oli vasta harjoittelua ja kokeilua, enkä vielä tiedä, mitä haluan isona tehdä. Kartoitan nyt välivuoden aikana vähän kaikenlaisia vaihtoehtoja.

Lue koko juttu torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA TÄSTÄ SEISKA

Suhde eteni ystävyydeksi

Danny ja valtaosan syksystä ja alkutalvesta musiikkineuvoksen kivitalossa viettänyt Helmi paljastivat parisen viikkoa sitten Seiskalle heidän suhteensa syventyneen ystävyydeksi. Vielä viime kesänä Helmi työskenteli Dannyn kesähuvilalla avaustajana.

Lue lisää: Dannyn, 78, ja Helmi Loukasmäen, 19, joulutilitys: Suhteemme syveni!

19-vuotias Helmi on nauttinut ajastaan Dannyn luona. – Olen vain muutaman kerran käynyt piipahtamassa kotona.
19-vuotias Helmi on nauttinut ajastaan Dannyn luona. – Olen vain muutaman kerran käynyt piipahtamassa kotona.

"En olisi millään uskonut"

Ystävysten haastattelu jatkui tuolloin kivitalon alakerrassa. Danny tuntui jatkuvasti pitävän huolen siitä, että Helmillä oli kaikki hyvin. Kahvipöytään istuttaessakin musiikkineuvos veti tuolin valmiiksi vaaleaverikölle.

– Danny on kaikille tosi hyvä ja reilu, aina auttamassa muita. Hän on todellinen herrasmies, kahvia hörppäävä Helmi kehui terve puna poskillaan.

– Jälkeenpäin ajatellen kulunut vuosi on ollut kyllä aikamoinen. Ensin iski korona, sitten tuli ylioppilaskirjoitukset, kesä Dannyn kanssa ja nyt olenkin täällä... En olisi kyllä millään uskonut! Mutta tällä hetkellä tuntuu tosi hyvältä ja kiitolliselta. Olen tyytyväinen, että asiat ovat juuri näin, hän jatkoi ja katsoi Dannya silmiin.

Lue myös: Kotityöt jakamatta! Danny, 78, arjestaan Helmi Loukasmäen, 19, kanssa: Hän tuli elämääni sopivaan aikaan!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »