Hyppää pääsisältöön
Olli Herman

Olli Herman lopetti lihansyönnin uuden Tytti-rakkaansa myötä: ”Oloni keventyi!”

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähtävä muusikko Olli Herman ja hänen Tytti-rakkaansa muuttivat avoliittoon kesäkuussa.

– Olen todella onnellinen tämän hetkisestä elämäntilanteestani. Olen päättänyt, etten piilottele suhdetta, mutta pidän sen silti meidän kahden juttuna, Olli kertoi Seiskalle Sami Kurosen Elämäni reseptit -ruokakirjan julkaisutilaisuudessa.

Rakkauden myötä Ollin ruokavalio on muuttunut.

– Olemme käytännössä kasvissyöjiä, enkä ole syönyt punaista lihaa kohta vuoteen. Kokkaamme kotona, mutta käyn usein syömässä puolisoni työpaikalla.

Lue myös: Olli Herman juhli Flow’ssa avoimesti kakkukaunotar-Tytin kanssa: myös Shirly Karvinen toi johtajarakkaansa festareille – paparazzikuvat!

Kevyempi olo

Lihan jättäminen ruokavaliosta lähes kokonaan ei ole tuottanut lihaksikkaassa kunnossa olevalle Ollille ongelmia.

– En ole ryhtynyt täysin vegaaniksi, syön satunnaisesti kalaa ja kananmunia. Ruokavaliomuutokseen ei liity eettisiä syitä, vaan huomasin vain oloni keventyneen, kun jätin punaisen lihan. Myös aineenvaihduntani toimii paremmin, enkä syötyäni väsähdä enää ruokakoomaan.

Lue myös: Olli Hermanin iloinen kesäyllätys: Avoliittoon kakkukaunotar-Tytin kanssa – ”Olen todella onnellinen!”

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!