Katso kuvat!
Olli Herman ja Shirly Karvinen

Olli Herman juhli Flow’ssa avoimesti kakkukaunotar-Tytin kanssa: myös Shirly Karvinen toi johtajarakkaansa festareille – paparazzikuvat!

16.08.2019 04:48

Viime viikonlopun Flow-festivaali houkutteli kymmeniä julkkiksia Helsingin Suvilahteen juhlimaan. Seiskalle ropisi viikonlopun aikana lukuisia kuvia ja havaintoja julkisuuden henkilöistä festaritunnelmissa.

Torstaina ilmestyneessä Seiskassa onkin laaja kuvagalleria Flow'ssa bilettäneistä tutuista kasvoista.

Lue lisää: Sofia Belórf ja Sara Sieppi juhlivat Flow’ssa – festarikansa piiritti ja kyttäsi: ”Sofia vaikutti ahdistuneelta!”

Yksi heistä oli kovakuntoinen rokkari Olli Herman, joka nautiskeli terveellisiä virvokkeita yhdessä Tytti-rakkaansa kanssa ja kuljeskeli ahkerasti ympäri festarialuetta.

– Hyväntuulinen kaksikko nautiskeli smoothieita lauantaina päiväsaikaan. Olli piti rakastaan kädestä kiinni, ja he vaikuttivat hyvin onnellisilta, Seiskalle ihastellaan.

Lue lisää: Olli Herman hehkuttaa Tytti-rakastaan: ”Hän on todellinen kakkukaunotar” – romanttinen yhteiskuva!

Olli Herman ja Tytti
Olli Herman ja Tytti

Jo vuoden verran seurustelleet Olli ja Tytti ovat olleet tänä kesänä tuttu näky festareilla. Pariskunta bongattiin muun muassa heinäkuun alussa Ruisrockista.

Lue lisää: Festarilempi leiskui! Olli Herman kuherteli rakkaansa kanssa – kuva!

Vessaankin yhdessä!

Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen viihtyi puolestaan Flow'ssa yhdessä kehitysjohtajana työskentelevän miehensä kanssa.

Umpirakastunut pariskunta ei malttanut erota toisistaan edes vessareissun ajaksi.

– Shirly ja hänen miehensä menivät mieluummin unisex-vessaan, vaikka vieressä olisi ollut erikseen miesten-, ja naistenvessat! vip-puolelta vinkkaillaan.

Lue lisää: 10 vuoden ikäero! Shirly Karvinen löysi onnen rakkauskipuilun jälkeen – paparazzikuvat pariskunnasta!

Shirly Karvinen
Shirly Karvinen

Shirly ja hänen rakkaansa muuttivat keväällä yhteen. He asuvat Helsingin Töölössä sijaitsevassa kaksiossa, jossa mies on asunut vuodesta 2017 lähtien. 79-neliöinen asunto on talon yläkerroksissa. 

Lue lisää: Shirly Karvinen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan mysteerimiehestään: "Mä en halunnu, et se varastaa multa valokeilan komeudellaan"

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Emmi Ikonen & Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan lukija ja Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!