Katso kuva!
Olli Herman hehkuttaa Tytti-rakastaan.

Olli Herman hehkuttaa Tytti-rakastaan: ”Hän on todellinen kakkukaunotar” – romanttinen yhteiskuva!

03.02.2019 20:04

Reckless Love -rockyhtyeestä tuttu Olli Herman, 35, on menettänyt sydämensä kuvankauniille kahvilayrittäjälle Tytille.

– Tämä on erittäinkin tavallinen tarina nykypäivän Suomessa, eli törmäsin hänen kuviinsa sosiaalisessa mediassa. Siitä se sitten lähti.

Lue myös: Uuden rakkaan löytänyt Olli Herman: En harrasta bändäreitä!

Suureksi ilokseen Olli sai vastakaikua kaunottarelta, joka osoittautui Tytti-nimiseksi kakkukahvilayrittäjäksi. Näin ollen oli vain luonnollista, että toisistaan kiinnostuneet sopivat ensitreffinsä mokkakupposen äärelle.

– Hän on todellinen kakkukaunotar. Kävimme kakulla ja kahvilla, Olli myhäilee ja myöntää tienneensä heti ensinäkemältä, että tässä naisessa on jotain.

– Kyllä minä jotain sellaista aavistelin. Hän on monella tavalla samanhenkinen ihminen, ja meillä synkkaa tosi hyvin. Olen erittäin onnellinen ja kyllä, seurustelen!

Olli ja Tytti kävivät syksyllä yhteisellä lemmenlomalla Meksikossa ja Costa Ricassa.
Olli ja Tytti kävivät syksyllä yhteisellä lemmenlomalla Meksikossa ja Costa Ricassa.

 

Lue myös: Oho, Olli Herman julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa - lähes alastomana sängyssä! Katso!

Lempeitä sanoja

Raavas rokkari ei mielellään avaudu yksityiselämästään saati sitten tunteistaan, mutta kakkukaunottaresta jutustellessa Olli puhuu poikkeuksellisen lempeästi.

– Olemme jo käyneet yhteisellä lomamatkalla Meksikossa ja Costa Ricassa. Syksyllähän tämä koko juttu vasta alkoi, eli erittäin tuore tapaus edelleen, Olli huomauttaa mutta myhäilee sitten:

– Vaikka tämä onkin vasta tutustumista puolin ja toisin, niin täytyy kyllä sanoa… En ole koskaan kokenut mitään tällaista.

Lue myös: Huh, mikä kaunotar! Olli Hermanin tyttöystävä tykittää someen toinen toistaan seksikkäämpiä kuvia: "Holy hell bebe, sä oot kuuminta ikinä" - katso!

Olli oli viisi vuotta naimisissa Noora Kosusen kanssa, mutta pariskunnan avio-onni päättyi eroon joulukuussa 2016. Seuraavana vuonna Olli yhdistettiin romanttisesti tankotanssija Henriikka Roohon.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Ollin kotialbumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!