Uutiset

Sofia Belórf ja Sara Sieppi juhlivat Flow’ssa – festarikansa piiritti ja kyttäsi: ”Sofia vaikutti ahdistuneelta!”

15.08.2019 07:13

Fitness-kaunotar Sofia Belórf on ollut viime viikkoina taajaan otsikoissa päädyttyään epäillyksi tuottamuksellista rahanpesusta ja jouduttuaan tutkintavankeuteen viikon ajaksi Tikkurilan poliisivankilaan.

Sofia vapautui vankeudesta kolme viikkoa sitten perjantaina, mutta hänen avomiehensä Niko Ranta-aho istuu yhä tutkintavankeudessa epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta.

Lue myös: Ohhoh! Sofia Belórf osui Tuurissa keskellä tv-ohjelman kuvauksia: jutteli avoimesti Sauli Koskisen kanssa – kuva!

Viime viikon lauantaina Sofia bongattiin Helsingin Flow-festivaaleilta yhdessä julkkiskaunotar Sara Siepin kanssa. Tyylikkäästi pukeutuneet Sofia ja Sara saapuivat festarialueelle jo päivällä, ja heidän ympärillään nähtiin paljon kuhinaa.

Silminnäkijöiden mukaan festarikansa seurasi tiiviisti Sofian ja Saran ympärillä ja heidän ympärillään oli jatkuvasti valtavasti ihmisiä, jotka vilkuilivat kaunottaria uteliaasti.

Lue myös: Kuvat ravintolasta! Vangitun Niko-rakkaan kukkalähetys yllätti Sofia Belórfin totaalisesti helsinkiläisessä laaturavintolassa – jatkoi iltaansa myöhään julkkisbaarissa!

Seiskalle ropisikin viikonlopun aikana runsaasti kuvia ja havaintoja Sofian ja Saran Flow-tunnelmista. Seurueeseen kuului myös malli Maryam Razavi.

– Sofia, Sara ja Maryam juttelivat julkkiksille, mutta tunnelmassa ei ollut kehumista. Sofia ei hymyillyt paljoa, ja hän vaikutti toisinaan ahdistuneelta, silminnäkijä paljastaa.

Katso kuvat ja lue kaikki Sofian ja Saran Flow-juhlinnasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Seiska 35

Teksti:Emmi Ikonen ja Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus & Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!