”Olen erittäin seksuaalinen ihminen” Kohujuristi Heikki Lampelasta eronnut Hanna Kärpänen: ”Tarvitsen miehen, joka on jatkuvasti kiinni!”

Uutiset | 11.06.2019 21:03

Kohujuristi Heikki Lampela, 58, sai tuomion Hanna-rakkaansa, 38, pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta, jonka seurauksena Heikki erotettiin Asianajajaliitosta tammikuussa 2018.

Nyt Hannan ja Heikin suhde on historiaa, vaikka lempi on leiskunut pahoinpitelyepisodin jälkeenkin.

– Olemme varmasti tehneet maailmanennätyksen erojen lukumäärässä. Eikä niistä kaikista ole edes kerrottu julkisuuteen, Hanna hymähti hiljattain Seiskalle jazzkapakka Storyvillen kesäterassilla.

Samoissa pippaloissa viihtyi myös Heikki, joka ei onnistunut pitämään katsettaan kurissa näyttävästä ex-rakkaastaan.

Hanna Kärpänen ja Heikki Lampela poseerasivat yhdessä ravintola Storyvillen kesäterassin avajaisissa Helsingissä.
Hanna Kärpänen ja Heikki Lampela poseerasivat yhdessä ravintola Storyvillen kesäterassin avajaisissa Helsingissä.

 

Lue lisää: Eroamisen maailmanennätyksen tehneet ex-kohupari Heikki Lampela ja Hanna Kärpänen: ”Kaipaamme toisiamme kuolemaan asti!”

Varsinkin Heikki tuntuu puhuvan Hannasta poikkeuksellisen lämpimään – jopa kaihoisaan – sävyyn. Hän kertoo olleensa 20 vuotta naimisissa, mutta silti juuri Hannalla on erityinen paikka hänen sydämessään.

– Tämän kuultuani herää kysymys, miksi sitten olemme olleet näin pitkään erossa? Hanna kysyi topakasti.

– Suhteemme Heikin kanssa oli sekä henkinen että fyysinen. Olen erittäin seksuaalinen ihminen, ja tarvitsen sellaisen miehen, joka on jatkuvasti minussa kiinni! Sehän sen suhteen tekee, että on seksiä ja tietty henkinen yhteys… Mutta ehkä rakkautemme on jo menneen talven lumia.

Lue myös: Heikki Lampelan entinen kohurakas Hanna Kärpänen palasi julkisuuteen täysin uudistuneena – avautuu rakkauselämästään: Sutinaa on!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto ja Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!