Hyppää pääsisältöön
Hanna Kärpänen ja Heikki Lampela.

Eroamisen maailmanennätyksen tehneet ex-kohupari Heikki Lampela ja Hanna Kärpänen: ”Kaipaamme toisiamme kuolemaan asti!”

Kohujuristina tunnettu Heikki Lampela, 58, erotettiin Asianajajaliitosta tammikuussa 2018 saatuaan tuomion Hanna-rakkaansa, 38, pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta.

Lue myös: Oikeudessa kuultiin Heikki Lampelan Hanna-rakkaan itkuinen hätäpuhelu: Tosi uhkaava tilanne!

Kyseessä oli ruma episodi, mutta lempi on tiettävästi leiskunut vielä senkin jälkeen. Nyt Hanna ja Heikki ovat kuitenkin jälleen historiaa.

– Olemme varmasti tehneet maailmanennätyksen erojen lukumäärässä. Eikä niistä kaikista ole edes kerrottu julkisuuteen, Hanna hymähti hiljattain Seiskalle jazzkapakka Storyvillen kesäterassilla.

Lue myös: Heikki Lampelalla ja kohurakas Hanna Kärpäsellä äänekäs välienselvittely keskellä katua – kuva!

”Läheinen ja rakas”

Samoissa pippaloissa viihtyi myös Heikki, joka ei onnistunut pitämään katsettaan kurissa näyttävästä ex-rakkaastaan.

– Olemme ilman muuta edelleen väleissä. Hanna on minulle kaikesta huolimatta äärimmäisen läheinen ja rakas henkilö. Sehän ei ole kadonnut mihinkään, vaan näin tulee varmaankin olemaan hautaan asti, Heikki alleviivasi.

– On tietysti päivänselvää, että tunteita on ollut laidasta laitaan. Sellainen suhde, jossa ei räisky lainkaan, on mielestäni täysin turha, Hanna nyökytteli.

– Uskon, että tulemme jollain tavalla kaipaamaan toisiamme kuolemaamme asti.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!