Uutiset
Katso kuva!

Heikki Lampelan entinen kohurakas Hanna Kärpänen palasi julkisuuteen täysin uudistuneena – avautuu rakkauselämästään: Sutinaa on!

07.01.2019 20:33

Julkkisjuristinakin tunnetun Heikki Lampelan ex-rakas, myyntialan yrittäjänä työskentelevä Hanna Kärpänen saapui helsinkiläisen Rymy-Eetu-ravintolan 11-vuotissynttäreille viime lauantaina (5.1.).

Hannan rakkauselämä on hyvässä jamassa.

- Pientä sutinaa on, mutta en seurustele tällä hetkellä. Miehen pitää olla elävä, nopeaälyinen ja pitkä. Muita ulkonäkövaatimuksia ei ole. Olen edelleen aikamoinen seikkailija, mutta olen pitänyt yksityiselämäni poissa julkisuudesta, Hanna kertoi Seiskalle.

Hanna
Hannan ajatusmaailma on uudistunut täysin. - Olen edelleen se sama seikkailija, mutta osaan pitää miesasiani poissa julkisuudesta, Hanna kertoi helsinkiläisravintolan synttäreillä.Hanna vaikenee väleistään Heikkiin, koska tämä ei kuulu enää millään tavoin hänen elämäänsä.

- Olen aloittanut elämän puhtaalta pöydältä. Aika monta vuotta meni rymytessä vanhoissa kuvioissa edes takaisin. Olen innoissani tästä uudesta elämänvaiheessa, hän kertoi.    

Hanna on saanut kuulla kuittia hänen ja Heikin kohusuhteesta, mutta hän ei välitä siitä, mitä muut ihmiset ajattelevat.

- Täytyy myöntää, että olen näin jälkeenpäin miettinyt omaa käytöstäni ja sitä, miksi olen toiminut tietyllä tavalla. Tunteille ei kuitenkaan voi mitään. On ihana rakastaa, Hanna toteaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!