Jari Sillanpään huumekohu syvenee.

IS: Jari Sillanpään huumeringin pomoksi epäilty fetissimies vangittiin helmikuussa - epäillään myös lapsipornon levittämisestä!

06.04.2018 04:15

Laulaja Jari Sillanpää, 52, toimitettiin suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta putkaan, kun hän oli palannut Thaimaan-lomalta. Kiinnioton jälkeen hän oli pari päivää pidätettynä Pasilan poliisivankilassa.

Jari oli matkustanut Thaimaasta Qatarin kautta Suomeen pieni määrä metamfetamiinia laukussaan.

Lue myös: Jari Sillanpään kristalliliigan rajut taustat: Huumeringin johdossa mystinen fetissimies!

Huumeet Siltsun epäillään hankkineen törkeästä huumausainerikoksesta epäillyltä mieheltä, joka vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun alussa. Mies on vangittu myös törkeästä sukupuolisiveellisyyttä loukkaavista, lasta esittävien kuvien levittämisestä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös: Jari Sillanpää puikkelehti kohuhaastattelusta pakoon sivuoven kautta: hyppäsi Siim-rakkaan kanssa öky-Mersuun – kuski ajoi päin punaisia!

Seiskan tekemän selvityksen mukaan liigan pomo on 50-vuotias mies. Hän on johtanut kuuluisaa fetissijärjestöä, joka on suunnattu nahasta, kumista ja univormuista kiinnostuneille miehille.

Lue myös: Mäkilegenda Matti Nykänen katsoi Jari Sillanpään kohuhaastattelun: Teki pahaa! Tuli mieleen oma pohjakosketus - annan yhden neuvon!

Lue lisää Jari Sillanpään huumekohusta torstaina ilmestyneestä Seiskan Ekstra-lehdestä!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Panu Hörkkö
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!