Näin Sara Chafak kommentoi luksuselämäänsä ja työkuvioitaan ympäri maailman: ”Se, mitä teen reissuillani, on henkilökohtainen asiani!”

Uutiset | 07.03.2018 08:12

Ex-missi Sara Chafak, 27, elää sosiaalisen median perusteella silmitöntä luksuselämää. Sara vaikuttaa viilettävän alituiseen maailmalla, eikä kyse ole todellakaan mistään hikisistä reppureissuista.

LUE: Sara Chafak viettää hulppeaa ökyelämää ympäri maailmaa luksushotelleissa – mutta millä rahalla? Asuu poikaystävänsä vanhemmilla Vuosaaressa – tulot alle köyhyysrajan!

Parin viime kuukauden aikana Sara on viilettänyt muun muassa Dubaissa, Las Vegasissa, Pariisissa, Prahassa, Venetsiassa, Lontoossa, kahteen otteeseen Los Angelesissa…

LUE: Yhden yön hinta jopa 20 000 euroa! Näin hulppeasti Sara Chafak majoittuu luksusreissuillaan ympäri maailmaa – kuvat!

”Itä ei lähde tytöstä”

Seiska tenttasi taannoin Saraa työkuvioista myös Selviytyjät Suomen lehdistötilaisuudessa.

– Kuuluu tosi hyvää. Ärsyttää vaan, kun en voi hirveästi huudella mistään… hän myhäili mystisesti.

– Pääsääntöisesti teen kaikkea sitä, mistä tykkään, ja olen tehnyt paljon töitä sen eteen. Koko ajan on tosi paljon kaikennäköistä, ja olen siitä kiitollinen.

Lue myös: Jättipaljastus: Sara Chafak matkustelee ympäri maailmaa australialaisen miljonääri-playboyn kanssa – kuvat! Tällainen on somessa rahoillaan rehentelevä Tony Beig!

Sara kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2012. Kuvassa rinnalla on poikaystävä Tuomas, jonka kanssa Sara on viihtynyt yli 10 vuotta.
Sara kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2012. Kuvassa rinnalla on poikaystävä Tuomas, jonka kanssa Sara on viihtynyt yli 10 vuotta.

 

Mitä kaikkea tarkalleen ottaen teet reissuillasi?

– Ömm, en oikein halua kertoa siitä. Se on henkilökohtainen asiani. Somemaailma on somemaailma, ja haluan pitää henkilökohtaisen elämäni matalalla profiililla.

Liittyvätkö matkustelut työntekoon vai vapaa-aikaan?

– Sekä että.

Lue myös: Sara Chafak julkaisi seksikkään alusasukuvan - Saran kanssa matkustava miljoonääri-playboy kommentoi kuvaa heti paljonkertovasti! Katso!

Olet antanut itsestäsi kansainvälisen kuvan, mutta asut edelleen kotikonnuillasi Helsingin Vuosaaressa. Miksi?

– Koti on aina koti. Ei se itä lähde tytöstä.

– Ja siis mähän voin asua ihan missä päin maailmaa vaan, mutta tykkään ajatuksesta, että voin aina tulla kotiin. Täällä ovat perhe, ystävät, lemmikit ja mies.

Lue myös: Sara Chafakin nänni paljastuu Selviytyjät-ohjelmassa! Bikiniyläosa pettää, paljas rinta pullahtaa esiin - kuvat!

Lue myös: Viettelevän seksikäs Sara Chafak uima-altaalla – upea peppu varastaa huomion! Kuva!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!